Fina badrumsmattor i olika storlekar

Visar 1057 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

I badrummet kan klinker ibland kännas kyligt mot barfota fötter. Satsa på en vacker badrumsmatta, så skapar du både en fin inredning och värme i badrummet. Hos oss kan du välja mellan mattor i alla tänkbara färger och storlekar. Här finns bland annat badrumsmatta stor, men även mindre. Vi har mjuka och mysiga badrumsmattor i rya och helt släta mattor. Om du har en stilren inredning, kanske en badrumsmatta i grått, vitt eller svart kan vara passande? Vi har även färgglada mattor som genast ger badrummet en fräsch och pigg touch.

 

Matcha färgen på din badrumsmatta

Textilier som mattor och handdukar är viktiga detaljer för att skapa en mer ombonad och hemtrevlig inredning. I badrummet använder vi oftast inte dekorationer som tavlor och prydnadssaker på samma sätt som i övriga hemmet. Då passar det perfekt att inreda med vackra handdukar och mattor, gärna som färgmatchar. Hos oss på Trademax kan du beställa hem fräscha och mjuka handdukar i vackra färger och av högsta kvalitet. Du kan både färgmatcha med din nya badrumsmatta eller bryta av helt och använda olika färger. 

Beroende på var du vill lägga badrumsmattan har vi både rektangulära och runda mattor. En rektangulär matta kan passa bra utanför duschen eller precis intill badkaret, medan en rund matta med fördel kan placeras mitt på badrumsgolvet. För att skapa den där spa-lika känslan i badrummet är levande doftljus, nya tvålar och rena speglar bra tips! Beställ hem din nya badrumsmatta hos oss på Trademax, så bjuder vi på frakten!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj