Pergola trä

3 st produkter
  • Trä
811547(5).jpg

Trädgården är en oas för avkoppling och underhåll, och en pergola i trä är den perfekta komplement till din trädgård. På Trademax hittar du en mängd vackra pergolor i trä som är tillverkade med den högsta kvaliteten på material och hantverk. Från den eleganta cedern till den robusta teaken, vi har en pergola som passar dina behov och stil. Med en pergola från Trademax får du en plats för skugga och skydd från väder, samtidigt som du förstärker den naturliga skönheten i din trädgård.

Hur väljer jag rätt storlek på min träpergola?

Storleken på din träpergola bör baseras på den yta du har tillgänglig för den och den användning du har tänkt dig för den. Om du vill ha en plats för avkoppling, rekommenderas en pergola på minst 3x3 meter. Om du vill använda pergolan för underhåll, rekommenderas en större pergola på 4x4 meter eller större. Ta hänsyn till platsen för stolparna och tillgänglig utrymme runt dem. I slutändan är det viktigaste att du väljer en storlek som passar din trädgård och dina behov.

Vad är en träpergola?

En träpergola är en arkitektonisk struktur som består av stolpar och takstolar och är tänkt att ge skydd från solen och regnet. De är ofta byggda av trä och används som ett extrarum utomhus, såsom du kan använda en pergola i trä både som ett extra vardagsrum eller kanske ett utrymme för härlig matlagning utomhus.

Varför ska jag välja en pergola i trä från Trademax?

Det finns många anledningar till varför du ska välja en pergola i trä från Trademax. Först och främst erbjuder vi en mängd vackra pergolor i trä av hög kvalitet. Vi har också erfarenhet och kunskap om att hjälpa dig att välja rätt pergola för din trädgård och dina behov. Så om du vill ha en vacker, funktionell och hållbar pergola i trä, välj Trademax!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)