Fönstermarkis

430 st produkter
1138727(1).jpg
Sommaren är här och med den kommer också solen och värmen. För att skapa en behaglig och skyddad inomhusmiljö är fönstermarkiser ett utmärkt val. Hos Trademax hittar du ett stort utbud av fönstermarkiser i olika storlekar, färger och material. En fönstermarkis kan både skydda mot sol och regn samtidigt som den ger din fasad en extra touch av stil och elegans. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta fönstermarkisen för din utomhusmiljö!

Hur installerar jag min fönstermarkis?

Installationen av en fönstermarkis kan skilja sig åt beroende på märke och modell. Se till att följa tillverkarens instruktioner för en korrekt installation. Om du inte känner dig säker på att installera markisen själv kan du alltid anlita en professionell för att få hjälp.

Kan jag använda min fönstermarkis som skydd mot regn?

Ja, en fönstermarkis kan användas som skydd mot både sol och lätt regn. Tänk på att välja en markis med vattenavvisande material för att undvika att vattnet tränger igenom tyget.

Vilken typ av material är bäst för en fönstermarkis?

Det beror på dina preferenser och krav. Trademax erbjuder fönstermarkiser i olika material som polyester, akryl och PVC. Polyester är ett lätt och flexibelt material medan akryl är mer slitstarkt och lättskött. PVC är vattenavvisande och perfekt för en fönstermarkis som ska användas som regnskydd.

Kan jag använda min fönstermarkis på en balkong eller altan?

Absolut! Fönstermarkiser kan användas på balkonger och altaner för att skapa en skyddad och bekväm utomhusmiljö. Tänk på att välja rätt storlek och fästelement för att säkerställa att markisen är stabil och säker.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)