Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 24 av 195 produkter
1
...
9
Vill du skapa en privat och avskild utomhusmiljö? Då kan en sidomarkis från Trademax vara det perfekta portabla väggen för dig. Vårt sortiment av sidomarkiser har olika storlekar och färger för att passa dina behov och utomhusinredning. Skapa en oas på din uteplats eller balkong där du kan njuta av din utomhusmiljö utan insyn. Läs vidare för att ta reda på vanliga frågor om sidomarkiser och dess användning.

Kan jag installera sidomarkis på min balkong?

Absolut! Sidomarkis kan installeras på balkongen för att skapa mer avskildhet och skydd mot sol och vind. Tänk på att välja rätt storlek och fästelement för att säkerställa att sidomarkisen är stabil och säker. Att använda sig av en infällbar sidomarkis på just balkingen kan vara till stor fördel eftersom du då enkelt kan ha den framme eller rulla in den när den inte behövs.

Kan jag ha min sidomarkis ute hela året?

Ja, det rekommenderas att ta bort sidomarkisen under vinterhalvåret eller vid kraftigt regn för att förlänga livslängden på din markis. Förvara markisen torrt och rent när den inte används, det kommer göra att livslängden på din sidomarkis blir markant längre.

Hur rengör jag min sidomarkis?

För att rengöra din sidomarkis kan du använda varmt vatten och en mild tvål. Undvik att använda starka rengöringsmedel eller högtryckstvätt som kan skada markisens material. Torka av markisen ordentligt efter rengöring för att undvika fukt och mögelbildning.