Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 24 av 360 produkter
1
...
15

Letar du efter högkvalitativa terassmarkiser i olika storlekar och färger som passar dina behov och smak? Då är Trademax det självklara valet för dig! Vi erbjuder ett brett sortiment av terassmarkiser tillverkade av högkvalitativt material för att ge dig den bästa skyddet mot solens starka strålar. Våra markiser är lätta att montera och använda, och ger dig en skuggig och sval plats på din terass eller uteplats. Vi har ett dedikerat kundserviceteam som alltid finns till hands för att besvara alla dina frågor om våra terassmarkiser.

Vad är en terassmarkis?

En terrassmarkis är en typ av solskydd som fästs vid husfasaden och sträcker sig ut över en terrass eller balkong. Den består av en ram som är täckt av ett tyg och kan fällas in och ut efter behov för att skydda mot sol, vind och regn. De terrassmarkiser som vi på Trademax erbjuder finns i flera olika storlekar och utföranden. Terassmarkiser är ett populärt val för att skapa en bekväm och skyddad utomhusmiljö på terrassen eller balkongen.

Kan jag använda min terrassmarkis vid regn?

Det beror på vilken typ av terassmarkis du har. Vissa markiser är vattentäta och kan användas vid lättare regn medan andra inte är det och bör endast användas vid soligt väder. Se till att läsa produktbeskrivningen för att se om din terassmarkis är vattenavvisande eller inte. Om du är osäker på hur du ska använda din terrassmarkis kan du alltid kontakta vår kundservice här på Trademax för rådgivning.

Kan jag installera min terassmarkis själv?

Ja, du kan installera din terassmarkis själv om du har rätt verktyg och förståelse för monteringsanvisningarna. Hos Trademax erbjuder vi terassmarkiser som är lätta att montera och använda. Känner du dig det minsta osäker rekommenderar vi att du anlitar en fackman för att installera och montera din terassmarkis. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till vår kunniga kundservice som gladeligen hjälper dig vidare och svarar på dina frågor.