Komplett matgrupp utomhus

Visar 2546 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Köp en komplett matgrupp hos Trademax och skapa ett helt rum utomhus i ett svep! De trädgårdsmatgrupper du hittar i vårt sortiment har alla det gemensamt att de är anpassade för att användas utomhus. Välj mellan utegrupper i exempelvis trä, aluminium, Aintwood, konstrotting eller teak och hitta den perfekta för din altan, balkong eller trädgård. I vissa av våra matgrupper ingår positionsstolar, andra kommer med utefåtöljer eller stapelstolar. Vi har praktiska, snygga och billiga utemöbler från Hillerstorp, Comfort Garden med flera.

Stort utbud av kompletta matgrupper

En komplett matgrupp bidrar till fler härliga dagar utomhus. För att du ska kunna hitta det som passar dig erbjuder vi ett stort sortiment av utomhusmatgrupper i olika storlekar, såväl nättare till balkongen som rymligare till terrassen eller trädgården. Förutom matgrupper hittar du också ett brett utbud av loungegrupper, soffgrupper och loungemöbler hos oss på Trademax. Många av våra kompletta matgrupper liksom en mängd tillbehör som dynor, parasoll och möbelskydd kommer från leverantören Hillerstorp som är Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler. De producerar utemöbler i material som trä, konstrotting, teak, naturrotting, stål och aluminium. Hillerstorp är med sina 20 produktionsrobotar en av de modernaste produktionsanläggningarna i branschen. Företaget har ett stort antal återförsäljare runt om i Sverige, Skandinavien och övriga Europa.

Här hittar du också många dynor för utemöbler från exempelvis Hillerstorp och Comfort Garden. Nya dynor är ett enkelt sätt att uppdatera utefåtöljerna eller utestolarna, och samtidigt få en mjukare och skönare känsla och sittkomfort. Vi säljer dynor i olika färger och modeller som positionsdynor och stolsdynor, i kraftiga väderbeständiga material som dralon och polyester. Förvara alltid dynorna torrt och skyddat från solen när du inte använder dem, gärna inomhus eller i en vattentät dynbox.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Antal personer
Form
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj