Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 24 av 367 produkter
1
...
16

Populära filtreringar

En konstrotting matgrupp är den perfekta inredningsdetaljen för att skapa en elegant och stilren utomhusmiljö. Konstrotting är ett tåligt material som klarar av både sol och regn utan att förlora sin form eller färg. På Trademax hittar du ett brett utbud av konstrotting matgrupper i olika storlekar och färger för att passa din stil och behov. Med en konstrotting matgrupp kan du bjuda in dina vänner och familj till en trevlig middag under sommarkvällarna eller bara koppla av i trädgården med en bok och en kopp kaffe.

Kan jag ha min konstrotting matgrupp utomhus hela året?

Ja, konstrotting är ett tåligt material som klarar av att vara utomhus hela året. Men för att förlänga livslängden på din matgrupp rekommenderas det att täcka över den eller flytta in den under vintern eller vid mycket regn.

Finns det olika storlekar på konstrotting matgrupper hos Trademax?

Ja, hos Trademax hittar du konstrotting matgrupper i olika storlekar, från mindre grupper för 2 personer till större grupper för 8 personer eller mer. Se till att välja en storlek som passar din utomhusmiljö och behov.

Vilka fördelar har en konstrotting matgrupp jämfört med en matgrupp i trä?

En konstrotting matgrupp är mer tålig och lättskött än en matgrupp i trä. Konstrotting klarar av att vara utomhus hela året utan att kräva lika mycket underhåll som en trämatgrupp. Dessutom finns det ett större utbud av färger och storlekar att välja mellan när det kommer till konstrotting matgrupper.

Kan jag byta ut dynorna på min konstrotting matgrupp?

Absolut! Hos Trademax hittar du ett brett utbud av dynor som passar till din konstrotting matgrupp. Du kan enkelt byta ut dynorna för att skapa en ny look eller för att förnya din matgrupp efter några säsonger.