Lock till badtunna

2 st produkter
1153123(2).jpg

Har du en badtunna men inget lock, är det dags att införskaffa det. Täcklock till badtunna är både nödvändigt och ger säkerhet samtidigt som den bidrar till snabbare uppvärmning och skyddar mot skräp. Beställ ditt nya lock billigt från Trademax. Vi bjuder på frakten!

Vanliga frågor och svar

Varför behöver jag lock till badtunna?

Vi brukar säga att ett lock är badtunnas bästa vän. Förutom att den ser till att värmen stannar kvar och behåller en behaglig temperatur, skyddar locket även mot smuts och skräp som kan hamna i vattnet. Vill du hålla din badtunna fräsch och härlig är ett lock ett måste.

Vad ska jag tänka på vid val av badtunna lock?

Tänk på att välja ett som passar just din badtunna. Mät din badtunna och beställ ett lock i samma mått. Vilket material eller modell du väljer är upp till dig, välj det som bäst matchar dina behov. Till våra lock medföljer även säkerhetslås som håller locket på plats, oavsett väderförhållanden.

Kan jag köpa lock billigt från Trademax?

Hos Trademax hittar du alltid högkvalitativa produkter till låga priser. Våra lock till badtunna är inget undantag. Vi kvalitetssäkrar alltid våra produkter, vilket gör oss säkra på att du som kund kommer bli nöjd med ditt nya köp.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Pris
Från(kr)
Till(kr)