Badtunnor i trä

1 st produkter
  • Trä
564216.jpg
Populära filtreringar

Hur många kan samtidigt bada i en badtunna?

Badtunnan blev bekant för svenska folket för några år sedan. Fem partiledare hade beslutat sig för att träffas och komma överens i politiska frågor, För att komma i rätt stämning skulle de inleda samtalen med att bada i badtunna. Det är oklart om de verkligen badade i tunnan samtidigt, men en vanlig badtunna rymmer 4 till 6 personer. En modern badtunna är utformad så att badet blir komfortabelt och bekvämt.

Hur ser en badtunna ut?

Som det låter är en badtunna rund och den är utvändigt klädd med träpanel. För att enkelt kunna komma ned i tunnan är det lämpligt att ha en trappa för att komma över kanten på badtunnan. Utanför badtunnan finns en vedeldad kamin. Inuti är en badtunna uppbyggd med en plastinsats. Insatsen är utformad så att de badande kan sitta bekvämt och avslappnat. Insatsen kan du få i olika färger. Plasten är UV-skyddad och tål hög värme och även kyla. En badtunna är isolerad för att skydda mot markkyla.

Var skall jag ha min badtunna?

Den skall stå i din trädgård. Efter att ha värmt vattnet i cirka två timmar, går du och övriga badande ut i trädgården, uppför trappan och sjunker därefter ner i ett väl tempererat badvatten. Kontrasten mellan varmt badvatten och sval utomhustemperatur ger liv åt både kropp och själ. En badtunna tar inte speciellt stor plats i din trädgård. Själva tunnan har en diameter på knappt två meter. Till det kommer att du skall ha plats för trappa och vedkamin.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende (1)
Leverans 2-6 vardagar