Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 77 produkter
1
...
4

Vare sig du planerar stora fester eller små familjesammankomster är ett billigt partytält en riktigt bra lösning. Med ett partytält får du skydd för både regn och stark sol, och du skapar ett mysigt krypin för gästerna. Kanske har du ditt partytält uppställt permanent under sommaren, eller kanske kommer det bara fram till fester. Oavsett så hittar du just din variant i vårt breda sortiment av billiga partytält.

Slå på stort och fira med ett partytält

  • Hur stort partytält ska jag välja?

    Välj inte ett för litet partytält, utan ta hellre ett som är större. Det är bättre att ditt partytält känns rymligt än att det känns för trångt. Glöm heller inte att du inte bara ska ha tak över gästerna som sitter ner, utan även över bord för mat och dryck.
  • Var kan jag placera mitt partytält?

    Det vanliga är att ställa partytältet på gräsmattan, där det är lätt att gå in och ut genom tältets öppning. Men du kan också ha ditt partytält på altanen, för att kunna sitta skyddad från regn och vind. Det viktiga är att du placerar ditt partytält där du kan förankra det ordentligt och det är praktiskt för dig.
  • Vad kan jag använda ett partytält till?

    Givetvis kan du ha ditt partytält till fester i trädgården, men det finns många andra saker du kan ha det till. Om du behöver skydd mot regn när du målar eller oljar in utemöbler så är ett partytält praktiskt. Vissa somrar är otroligt varma och då kan ett partytält vara en skön plats att sova på, mitt i trädgården.