Trädgårdstält & förvaringstält

113 st produkter
1138328(1).jpg

Maxa utomhuslivet med trädgårdstält & förvaringstält

När vädret så tillåter vill vi gärna tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus. Allt blir lite annorlunda och mycket trevligare med ett trädgårdstält. Det ökar möjligheterna för barnens lek och vuxnas umgänge. Ett utomhus tält ger nämligen skydd och lä. Att ha möjlighet att ha tält i trädgård ger en roligare fest för stora och små. Du köper partytält online hos oss på Trademax.

Är det svårt att sätta upp ett billigt tält?

Du får med en enkel och bra monteringsanvisning med ditt tält men ni bör vara minst två personer som hjälps åt när tältet monteras.

Finns det tält till annat än fester?

Ja, hos oss kan du också hitta tält till förvaring. Använd ett förvarings tält för exempelvis ved eller dina trädgårdsredskap. Det finns också billiga garagetält för dina fordon. Ett garagetält skyddar din bil på ett billigt sätt mot snö och is under vinterhalvåret och mot solens vassa strålar under sommaren. Det är praktiskt och lättmonterat!

Står mitt förvaringstält emot fukt?

Ditt tält kan skydda dina ägodelar mot en hel del fukt. Om du tror att det kommer att utsättas för stora mängder regn eller snö rekommenderas att du behandlar materialet med något extra lager med fuktskydd. Ditt förvaringstält ger ändå ett gott skydd och förhindrar också insyn.

Behöver jag tillstånd eller bygglov för ett trädgårdstält?

Nej, ett tält räknas inte som en fast byggnad och behöver inte något tillstånd. Däremot kan det vara artigt och vänligt att prata med grannen om tältet ska placeras nära hens tomtgräns.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Hopfällbar