1061325(1).jpg

I en välvårdad trädgård behövs det ibland kantskydd för att gräs inte ska sprida sig in i rabatterna. En rabattkant kan också hjälpa till att hålla jorden på plats i rabatten. Emellanåt är en rabattkant enbart till för ögonfröjd och för att göra trädgården vackrare och prydligare. Välj ur vårt breda sortiment av billiga rabattkanter för att hitta det utseende och den funktion som passar dig.

Skapa ordning i trädgården med en rabattkant

Vilken rabattkant ska jag välja?

Beroende på vilken funktion du behöver och vilket utseende du vill ha kan du använda en högre eller en lägre rabattkant. Du kan också kombinera olika sorters rabattkanter, beroende på hur just din trädgård ser ut. Kanske behövs det kantskydd på vissa ställen i din trädgård eller kanske vore det bara trevligt med en vacker rabattkant på andra ställen.

Var kan jag ha rabattkanter?

Det givna är såklart att ha rabattkanter och kantskydd runt dina rabatter och längs trädgårdsgångar, men du kan likaväl ha en dekorativ rabattkant på andra ställen. Kanske vill du låta gräs och vildsådda blommor växa i en del av trädgården. Då är det bra att markera området med en snygg rabattkant, så att den delen inte klipps av misstag. Du kan också sätta rabattkanter runt exempelvis träd och buskar.

Behöver jag gräva ner min rabattkant?

Du kan behöva gräva lite för att få ner vissa rabattkanter och kantskydd i jorden, så att de sitter stadigt. Till andra varianter räcker det om du kör ner deras stödpinnar i kanten av rabatten, eller där du vill ha din rabattkant.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)