Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Klotgrillar

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

Grillning har blivit något av en folksport i Sverige. Numera grillar vi dessutom inte bara på sommaren utan även höst och vår, så fort suget efter den där underbara grillade smaken blir för stort. Hitta din klotgrill billigt hos oss och få härliga middagar med saftiga smaker.

Njut av trädgårdshäng med en klotgrill

  • Vilken grill ska jag välja?

    En av de mest populära grillarna är klotgrillen, eftersom den håller temperaturen bra. Även andra grillar som har lock funkar på samma sätt. Vill du däremot ha känslan av öppen matlagning och grilla lite mer basic är kanske den klassiska öppna grillen din stil. Välj en grill som inte blir för liten för all den mat du vill laga, och som har funktioner som du känner behov av.
  • Behöver jag mer än en klotgrill?

    Ibland kan det vara bra att ha två klotgrillar, till exempel om du vill grilla kött på den ena och vegetariskt på den andra. Du kan också välja en grill med bredare grillyta, så att du kan skilja kött och vegetariskt åt, men i samma grill.
  • Var ska jag ha min klotgrill?

    Det är trevligt att ha din klotgrill lätt tillgänglig, men tänk på att inte ställa den för nära en husvägg. Även om den är släckt kan hettan från den nyligen eldade grillen faktiskt tända eld på saker i sin omgivning. Ställ grillen så att den inte stör dig och dina gäster vid matbordet, men så att du ändå har den nära till hands när du ska servera. På vintern är det bra att ställa in din grill i ett förråd eller liknande.