Stolsdynor

32 st produkter
Kampanj
1123407(1).jpg

Vanliga frågor och svar

Hur ska jag tänka när jag väljer stolsdynor?

Vi har många olika varianter av stolsdynor att välja bland här på Trademax. Vilken just du ska välja beror helt på dig och vad du tycker om och inte. Men några saker kan vara bra att ha i åtanke. Har du mindre barn hemma till exempel så kan det vara lämpligt med en dyna till stolen som lätt går att torka av. Sedan finns det fler aspekter att fundera över. Vill du ha enbart en sittdyna för att sitta på eller en stolsdyna som även har stöd för ryggen?

Kan jag använda stolsdynorna även utomhus?

Det bästa är att gå in och läsa under respektive beskrivning. Men rent generellt kan vi säga att det går bra att ha dynorna på stolar även utomhus. Kom ihåg att ta in dem under natten för att de inte ska bli fuktiga. Sol kan också bleka, så ha även detta i åtanke när du väljer stolsdynor här på Trademax.

Vad kan jag köpa för stolsdynor på Trademax?

Vi erbjuder ett brett utbud av olika varianter av dynor för stolar online här på Trademax. Du kan köpa en fluffig stolsdyna att ha om du är lite frusen exempelvis, eller en enklare modell av sittdyna i någon härlig färg. Du kan välja på röd, svart, vit, grå eller varför inte en mönstrad stolsdyna i någon klatschig färg. Försök hitta stolsdynor som passar ihop med möblerna. Vi här på Trademax har allt du behöver för att göra dina stolar lite mer bekväma.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Med belysning
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj