Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 12 av 12 produkter

Populära filtreringar

Det är svårt att sitta länge och njuta av maten när stolen är obekväm. Det är därför vi erbjuder stolsdynor och sittkuddar  i olika färger, material och former som passar både inne och ute. Du hittar runda stolsdynor med volang för en mer romantisk stil och tjockare fyrkantiga stolsdynor samt dynor som lämpar sig för utemöblerna. Välkomna att utforska vårt stora sortiment.

Vanliga frågor och svar

 • Hur väljer jag stolsdyna?

  Börja med att fundera på var du kommer använda dina dynor. Om små barn ska äta vid bordet kan det vara klokt att välja ett material som är lätt att rengöra. Är det dynor som ska vara till utemöblerna eller solstolarna fungerar tjockt vadderade och vattentåliga material bäst.
 • Varför behöver jag stolsdynor?

  Att använda en stolsdyna fyller många olika syften. Det viktigaste är komforten. När människor sitter länge blir deras ryggar trötta och ömma på grund av sätets hårdhet. Med en kudde på stolen orkar fler sitta längre samtidigt som det gör stolen mer estetiskt tilltalande. Billiga stolsdynor kan du byta då och då samtidigt som du uppgraderar rummets utseende.
 • Hur sköter jag mina stolsdynor?

  Vissa av våra stolsdynor kan maskintvättas. Är du osäker är du alltid välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst eller läs noggrant igenom tvättinstruktionerna på dynan. Får de inte maskintvättas kan du rengöra dem med textilrengöring eller tvätta dem för hand. Vissa av våra dynor är även avtagbara, så du kan tvätta textilen utan stoppningen.
 • Kan jag använda stolsdynorna även utomhus?

  Det bästa är att gå in och läsa under respektive beskrivning. Men rent generellt kan vi säga att det går bra att ha dynorna på stolar även utomhus. Kom ihåg att ta in dem under natten för att de inte ska bli fuktiga. Sol kan också bleka, så ha även detta i åtanke när du väljer stolsdynor här på Trademax.