Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 24 av 128 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

Genom att låta din personliga stil speglas i dina kökstextilier kan du verkligen sätta tonen på ditt kök. Du kan skapa en häftig inredning med kökstextilier i stark kontrast mot de färger som redan finns i köket. Vill du ha en mer nedtonad och harmonisk känsla i köket kan du välja kökstextilier i dova, kanske naturnära färger. Det bästa med kökstextilier är att på Trademax är de både billiga och av hög kvalitet, så du kan byta ofta och skapa olika känslor beroende på årstid och humör.

Vanliga frågor och svar

 • Vilken typ av kökstextilier erbjuder Trademax?

  Oavsett om du är på jakt efter ett nytt förkläde, om du letar efter bra grytvantar eller om du helt enkelt vill skapa en vackrare inredning i ditt kök med hjälp av textilier, kan du garanterat hitta något du gillar i vårt sortiment av kökstextilier. Textilier är både otroligt viktiga och användbara för köket. Här hittar du kvalitativa dukar, kökshanddukar, servetter, förkläden med mera i olika färger och mönster. Genom harmonierande kökstextilier kan du på ett enkelt sätt skapa en enhetlig stil i ditt kök.
 • Vilken färg ska jag har på textil i köket?

  Det är roligt med inredning, särskilt om man kan variera sig. Genom att köpa snygga kökstextilier utifrån säsong kan du snabbt skapa förändring och göra inredningen mysigare. Kanske är det kul att dekorera med röda handdukar och använda ett rött förkläde när julen närmar sig. Du kan sedan byta ut dina kökstextilier mot något ljusare när våren är på intågande. Vill man vara traditionell kan man ha röda kökstextilier på julen, gula på påsken, och ljusa, kanske blommiga på sommaren. När hösten drar in med stormsteg kan det vara mysigt att ta in starka, lite murriga färger på sina kökstextilier.
 • Varför behöver jag kökstextilier?

  Varje kök behöver en uppsättning kökshanddukar som är användbara på många sätt, bland annat för att torka händerna, disken och diskbänken. Du bör också ha en uppsättning av grytlappar och grytunderlägg som skyddar dig mot heta föremål.
 • Vilka varumärken har Trademax på kökstextilier?

  Vi på Trademax har samlat många omtyckta och populära varumärken. Här kan du till exempel handla kvalitativa kökstextilier från Lord Nelson, In Living och vårt eget varumärke. Byt ut dina gamla textilier mot nya och fräscha och skapa stor förändring i köksinredningen utan att lägga ut en förmögenhet. När det kommer till förkläden är det alltid bra att ha några olika att välja på. Då blir det också enklare när du behöver tvätta ett – då har du alltid ett annat redo.