Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 661 produkter
1
...
28

Letar du efter nya kuddar eller plädar för att ge ditt hem en extra touch av komfort? Då har du kommit rätt! På Trademax hittar du ett stort utbud av högkvalitativa filtar, kuddar och plädar i olika färger, material och storlekar. Oavsett om du föredrar en mjuk och mysig filt i soffan eller en fast och stödjande huvudkudde i sängen, har vi något som passar dina behov och din inredningsstil.

Vanliga frågor om filt, kudde & pläd

Vilka olika material erbjuder Trademax för sina filtar, kuddar och plädar?

Vi erbjuder filtar, kuddar och plädar i en mängd olika material, inklusive bomull, linne, polyester och ull. Varje material har sina egna fördelar och karaktärsdrag, så det är viktigt att välja ett material som passar dina behov och preferenser.

Vad är skillnaden mellan en kudde med fjäderfyllning och en kudde med syntetisk fyllning?

En kudde med fjäderfyllning är vanligtvis mjukare och mer formbar än en kudde med syntetisk fyllning. En kudde med syntetisk fyllning kan dock vara bättre för personer med allergier, eftersom fjäderfyllning kan utlösa allergiska reaktioner hos vissa personer.

Kan jag tvätta mina kuddar och plädar från Trademax i tvättmaskin?

Det beror på materialet och tillverkaren. De flesta kuddar och filtar kan tvättas i maskin, men det är viktigt att följa tvättråden som anges på produktetiketten för att undvika skador eller förlust av kvalitet.