Marockansk matta

3 st produkter
Kampanj
1210685(6).jpg

Ge ditt hem en orientalisk touch med marockanska mattor

Är du trött på den skandinaviska, ljusa och minimalistiska inredningsstilen? Satsa på vackra marockanska mattor och skapa en färgstark och ombonad Tusen och natt-känsla i ditt hem. Ta en titt på vårt utbud här på Trademax, och unna dig en matta av kompromisslös kvalitet och med design som består över tid.

Vad kännetecknar marockanska mattor?

Marockanska mattor är en typ av orientaliska mattor som ofta vävs med så kallad Kelim-teknik. Mattorna kännetecknas av starka men jordnära färger, vackra mönster och gediget hantverk.

Vilket material är marockanska mattor vävda av?

Äkta marockanska mattor vävs nästan uteslutande av ull. Ull är ett slittåligt, naturligt och hållbart material vilket bidrar till att dessa mattor så gott som alltid håller mycket hög kvalitet.

Vilken inredning passar till en marockansk matta?

En matta i marockansk stil kan med fördel kombineras och matchas med ett flertal olika inredningsstilar. Testa att bryta av en klassiskt ljus och fräsch inredning med en riktig färgklick t ex, eller satsa fullt ut på den orientaliska stilen och matcha din matta med möbler i mörkt trä och ännu fler färgstarka textilier. Möjligheterna är många, så släpp lös kreativiteten och låt endast fantasin sätta gränserna.

Hur mycket kostar en marockansk Kelim-matta?

Priserna varierar något beroende på storlek och komplexiteten i det vävda mönstret. Hos oss på Trademax hittar du en mängd olika marockanska Kelim-mattor av hög kvalitet och till riktigt bra priser. Upptäck vårt sortiment och beställ din nya marockanska matta billigt här på trademax.se.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj