Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 3 av 3 produkter

Populära filtreringar

Marockanska mattor är kända för sin skönhet och unika design. Dessa handvävda mattor är tillverkade av skickliga hantverkare i Marocko och har blivit en populär inredningsdetalj över hela världen. De är kända för sina geometriska mönster och färgglada nyanser. Marockanska mattor är oftast tillverkade av naturliga material som ull, vilket ger dem en mjuk och lyxig känsla. Dessa mattor är också kända för sin hållbarhet och höga kvalitet. De kan användas i olika rum i hemmet och ger en touch av elegans och stil. Marockanska mattor är definitivt en perfekt investering för att förbättra inredningen i ditt hem.

Ge ditt hem en orientalisk touch med marockanska mattor

 • Vad kännetecknar marockanska mattor?

  Marockanska mattor är en typ av orientaliska mattor somofta vävs med så kallad Kelim-teknik. Mattorna kännetecknasav starka men jordnära färger, vackra mönster och gedigethantverk.
 • Vilket material är marockanska mattor vävda av?

  Äkta marockanska mattor vävs nästan uteslutande av ull. Ullär ett slittåligt, naturligt och hållbart material vilketbidrar till att dessa mattor så gott som alltid hållermycket hög kvalitet.
 • Vilken inredning passar till en marockansk matta?

  En matta i marockansk stil kan med fördel kombineras ochmatchas med ett flertal olika inredningsstilar. Testa attbryta av en klassiskt ljus och fräsch inredning med enriktig färgklick t ex, eller satsa fullt ut på denorientaliska stilen och matcha din matta med möbler i mörktträ och ännu fler färgstarka textilier. Möjligheterna ärmånga, så släpp lös kreativiteten och låt endast fantasinsätta gränserna.
 • Hur mycket kostar en marockansk Kelim-matta?

  Priserna varierar något beroende på storlek ochkomplexiteten i det vävda mönstret. Hos oss på Trademaxhittar du en mängd olika marockanska Kelim-mattor av högkvalitet och till riktigt bra priser. Upptäck vårtsortiment och beställ din nya marockanska matta billigt härpå trademax.se.