Ullmatta REA

61 st produkter
840170(1).jpg

Fynda en ullmatta på vår Black Friday 2023

Passa på att skaffa en riktigt fin ullmatta till ditt hem när de är på REA hos oss på Trademax under Black Friday. Våra ullmattor finns i flera modeller och mönster. De är mjuka och sköna att gå på och håller sig snygga och fräscha i många år.

Kan jag hitta en snygg ullmatta på REA?

Hos oss på Trademax finns ett stort urval av både mönstrade och enfärgade ullmattor av hög kvalitet på vår Black Friday REA. Ullmattor finns i klassisk och modern design och det som förenar dem är det behagliga naturmaterialet som gör dem slitstarka och sköna att gå på. Ull är ett varmt och mjukt material som i alla tider använts till mattor i hemmen. Du kan välja en ullmatta med lite lugg eller en som är slätvävd, och när det är REA hos oss på Trademax kan du göra ett bra fynd.

Hur sköter jag en ullmatta som jag köpt på REA?

De ullmattor som du hittar på REA hos oss på Trademax har många bra kvaliteter. Ull är ett naturmaterial som är miljövänligt och mycket slitstarkt och tåligt. En matta av ull är dessutom lätt att hålla ren eftersom ull är ett fett material som stöter bort smuts. Skulle du få en fläck på din matta ska du genast torka bort den med en fuktig trasa och låta det torka upp. Mattan mår bra av att skakas och dammsugas regelbundet. Har du frågor om de ullmattor som finns hos oss på vår Black Friday REA är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA