Badponcho barn & handduk barn

1 st produkter
3f4ad4e7cf4fc6439272adb2507e7de13b612a5f.jpg

Hos Trademax hittar du fina och mysiga handdukar till barn. Barnhanddukarna är både funktionella och mjuka, vilket gör dem härliga att svepa in barnet i efter ett bad. Välkommen att utforska vårt sortiment av barnhanddukar, badponcho barn och badcapes till fantastiska priser online.

Fluffiga, mjuka handduk barn & badcapes

Vad ska jag tänka på vid val av barnhandduk?

Badstunden är en viktig och mysig del i vardagen för både barn och förälder, det ska även vara gosigt efter badet. Badstunden är mysig men innebär såklart även en del plask och lek, som sig bör. Därför är det bra att välja en högabsorberande handduk eller bad poncho att torka barnen med. Välj de handdukar som både du och ditt eller dina barn tycker om.

Vad är en badcape även kallad badponcho?

En badcape är en lite mindre handduk barn med en 'luva' på som oftast används till de mindre barnen. Den är perfekt att svepa om bebisen efter ett mysigt bad eftersom den även torkar huvudet och håller det varmt. Även större barn kan med fördel använda badcapes och bad poncho eftersom det är enkelt för barnet att hänga badponchon på huvudet för att sedan svepa om sig och torka efter bad. Eller varför inte låtsas att det är en superhjälte cape och leka loss med sina super powers?

Hur många barnhanddukar och badponcho behöver jag?

Det är alltid bra att ha minst en extra uppsättning av handdukar till ditt barn. Då är du säker på att du alltid har en ren handduk mellan tvättstugebesöken. Skönt om 'olyckan' skulle vara framme eller om ni ska iväg och behöver ha med er extra badhanddukar.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)