Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 2 av 2 produkter

Mjuka och fina babyfiltar är ett måste till din bebis, oavsett om det är för inomhus- eller utomhusbruk. Hos Trademax hittar du ett brett utbud med filtar i olika material, storlekar och färger. Välj den filt passar din bebis bäst.

Vanliga frågor vid val av babyfiltar och barnfiltar

 • Vad ska jag tänka på vid val av barnfilt?

  Du behöver ha funderat på när och hur ditt barn ska använda filten. Ska det vara inomhus eller utomhus? Sommar eller vinter? I barnvagnen eller i barnsängen? Vilket material? Det finns många frågor att ställa sig, men du kan vara lugn. Vi på Trademax hjälper dig!
 • Vilken typ av bebisfilt behöver mitt barn?

  Babyfiltar är något som du behöver många av. Fördelen är att samma filt kan ha flera användningsområden. En tunn babyfilt kan fungera som snuttefilt, amningsfilt, ge skugga i barnvagnen eller på skötbordet. Det är även bra med lekmatta eller en vadderad barnfilt för din bebis att ligga på.
 • Hur många barnfiltar behöver jag?

  Ju fler desto bättre. Filtar är något som används mycket och på många olika plaster. Det är därför bra att alltid ha en extra uppsättning för de gånger babyfiltarna är i tvätten.
 • I vilka material kan jag köpa babyfiltar?

  Barn har känslig hud, därför är det viktigt att välja filtar av bra material. Du hittar därför babyfiltar i många olika material, som alla lämpar sig för de små. Vi erbjuder till exempel ekologisk barnfilt i bomull med fina mönster. För kallare dagar hittar du bebisfilt i ull som värmer ordentligt.
 • Ska jag välja en varm eller sval filt till min baby?

  Välj filt efter årstid. På vintern kan det vara bra med en tjock barnfilt medan på sommaren en tunn. Det viktigaste är egentligen att du då och då kollar hur varmt eller kallt ditt barn är, och välj sedan filt efter det.