Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 46 produkter
12
Barnsängkläder är viktiga för att skapa en bekväm och trygg sovplats för barn. Det finns ett brett utbud av sängkläder speciellt designade för barn, inklusive lakan, påslakan och kuddar. Materialen som används är ofta mjuka och skonsamma mot barnets känsliga hud, som bomull och ekologiskt tyg. Det är också viktigt att välja sängkläder som är lätt att tvätta och hålla rena för att främja en hälsosam och hygienisk sovmiljö. Många barnsängkläder är också dekorerade med färgglada mönster eller karaktärer som barnen tycker om, vilket kan göra sängtiden till en rolig och trevlig stund.

Fina barnsängkläder med färgglada mönster

 • Vilka motiv finns det på era barnsängkläder?

  Vi har sängkläder hos oss på Trademax för barnen som bådeär enfärgade och sådana med mönster på. Många barn harolika favoritmotiv eller figurer, dessa har vi en del av.Vad sägs om krokodiler, stjärnor, fåglar eller blommor föratt nämna några?
 • Vad finns det för färger?

  Tycker barnet bättre om enfärgade sängkläder, kanske medsin favoritfärg, så har vi det med. Rosa, blått, vitt,grönt och så vidare. Välj det ni tycker bäst om heltenkelt.
 • Vad behöver jag tänka på när jag köper sängkläder?

  Inte så mycket egentligen. Men det är bra att tänka på attde ofta krymper vid första tvätt, så kika även på hur stortpåslakan och örngott du behöver. Sedan finns det sängkläderi olika material, så titta på det när du handlar så att dufår det du önskar.
 • I vilka material finns barnsängkläderna?

  För det mesta är det sängkläder i bomull eller annan textilsom vi har här hos oss på trademax.se. Men kika gärna undervarje produkt för att säkerställa att det är rätt slagsmaterial i de barnsängkläder du vill ha. Fråga oss gärna omdet är något du undrar över eller om du behöver hjälp mednågot när du ska beställa från oss på trademax.se.