Barnsängkläder

97 st produkter
Kampanj
1940423(2).jpg

Fina barnsängkläder med färgglada mönster

Barnen tycker också om fina sängkläder, särskilt om det finns något av deras favoritmotiv på. Gillar ditt barn tigrar eller prinsesslott? Vi på trademax.se har billiga och färgglada motiv på barnsängkläder online.

Vilka motiv finns det på era barnsängkläder?

Vi har sängkläder hos oss på Trademax för barnen som både är enfärgade och sådana med mönster på. Många barn har olika favoritmotiv eller figurer, dessa har vi en del av. Vad sägs om krokodiler, stjärnor, fåglar eller blommor för att nämna några?

Vad finns det för färger?

Tycker barnet bättre om enfärgade sängkläder, kanske med sin favoritfärg, så har vi det med. Rosa, blått, vitt, grönt och så vidare. Välj det ni tycker bäst om helt enkelt.

Vad behöver jag tänka på när jag köper sängkläder?

Inte så mycket egentligen. Men det är bra att tänka på att de ofta krymper vid första tvätt, så kika även på hur stort påslakan och örngott du behöver. Sedan finns det sängkläder i olika material, så titta på det när du handlar så att du får det du önskar.

I vilka material finns barnsängkläderna?

För det mesta är det sängkläder i bomull eller annan textil som vi har här hos oss på trademax.se. Men kika gärna under varje produkt för att säkerställa att det är rätt slags material i de barnsängkläder du vill ha. Fråga oss gärna om det är något du undrar över eller om du behöver hjälp med något när du ska beställa från oss på trademax.se.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Förvaring
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj