Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 12 av 12 produkter

Gardiner är ett enkelt och effektivt redskap till att skapa en mysigare och mer trivsam inredning för barnrummet. Med böljande tyger i vackra mönster och färger ramas utsikten in på ett fint sätt. Till barnens rum kanske ett par lekfulla gardiner med roliga motiv kan vara roligt! Här hittar du ett stort utbud av barngardiner i olika varianter. Du kan bland annat hitta både hissgardiner och gardinlängder i pigga färger och dekorativa mönster. Tillsammans med en mörkläggande rullgardin eller en persienn skapar barngardiner både en dekorativ och praktisk inredning.

Matcha gardiner med övrig inredning i barnrummet

När det kommer till inredning är det ofta väldigt snyggt att matcha färger och mönster, på så sätt skapar du en mer enhetlig stil. Även för barnens rum kan det vara fint om barngardinerna går i samma färger som exempelvis prydnadskuddarna i sängen eller mattan. Hos oss på Trademax kan du hitta både kvalitativa, trendiga och billiga barngardiner. Vi har dessutom gardiner som är billigare om du köper dem i flerpack. 

Gardiner barnrum ger rummets inredning det där lilla extra och bidrar även till en mysigare atmosfär. Förutom gardiner är även prydnadskuddar, plädar, överkast och mattor hemtextilier som bidrar till en mer hemtrevlig miljö. Kanske har dina barn någon favoritfärg eller gillar ett särskilt mönster? Bland våra barngardiner kan du och ditt barn garanterat hitta något ni gillar. Våra långa gardinlängder ger genast barnrummet en mysig känsla medan våra hissgardiner är otroligt stilrena och praktiska. Fäst gärna gardinerna cirka 10-15 centimeter ovanför fönsterkarmen så ger det ett något luftigare intryck.