Darttavla & dartpilar

2 st produkter
Kampanj
1523369(1).jpg

Utforska spänningen och precisionen i dartspel med våra högkvalitativa darttavlor och piltavlor. Varje kast blir en möjlighet att träffa prick mitt i prick. Våra självläkande sisaldarttavlor garanterar hållbarhet och en perfekt yta för pilarna att sätta fast i. Med standardstorlek på 18 tum passar de perfekt i spelrummet eller hemmabaren. Våra piltavlor är designade för balans och precision vid varje kast. Uppgradera ditt dartspel med vår kollektion och träffa bullseye varje gång. Upptäck äkta dartglädje med våra högkvalitativa darttavlor och piltavlor idag.

Utrusta barhörnan med darttavla och dartpilar

Hur högt ska en piltavla eller darttavla sitta?

En darttavla bör hängas på en vägg med dess centrum (bullseye) 1,73 meter över golvet. Detta är den officiella höjden enligt internationella regler för dartspel. På denna höjd kan spelarna stå på avståndet som rekommenderas för att kasta pilarna och upprätthålla en korrekt spelposition. Se till att montera darttavlan på en stadig och jämn yta, och använd en måttband eller en laseravståndsmätare för att vara säker på att du hänger den på rätt höjd.

Vad är skillnaden mellan elektroniska och traditionella darttavlor?

En elektronisk darttavla har inbyggd elektronik som räknar poängen automatiskt och har olika spelvarianter. Traditionella darttavlor kräver manuell poängräkning och är vanligtvis tillverkade av sisal eller kork. Valet beror på personliga preferenser och spelstil.

Vilket material är bäst för dartpilar?

Tungsten är det vanligaste och bästa materialet för dartpilar. Det ger en perfekt balans mellan vikt och hållbarhet, vilket resulterar i bättre kontroll och precision i dina kast.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj