Darttavla & dartpilar

18 st produkter
Kampanj
1523390(2).jpg

Dartspel har funnits länge och är ett roligt sällskapsnöje för alla åldrar. De vuxna kan tävla med barnen. Man har roligt när man räknar poäng och alla kan ha roligt med spelet tillsammans.

Utrusta barhörnan med darttavla och dartpilar

Är pilarna vassa, så att det blir hål i väggen?

Nej, moderna dartspel för barnen har oftast en kardborreyta som fäster mot piltavlan, och man kan kasta utan att skada något. De lite större deltagarna vill säkert ha riktiga pilar när de spelar dart, och då får du förklara reglerna noga och montera spelet utomhus på en plats där det är okej om en pil hamnar vid sidan av tavlan, till exempel på ett gammalt träplank.

Varför är dartspel så bra som sport?

Dels lär man sig att följa spelregler, och dels är spelet också en rolig lek. Barnen tränar sig i att läsa siffror och lägga ihop sina poäng. En vuxen kan vara tävlingsledare och hålla reda på poängställningen. För de vuxna är dartspelet också ett trevligt sällskapsnöje, men då väljer man ofta mer avancerade, elektroniska spel med whiteborardtavla och ett dartskåp. Sporten passar alla åldrar.

Passar dartspelet också till små barn?

Ja, de minsta barnen tycker också att det är roligt att delta, även om de behöver hjälp med att kasta pilarna och att räkna. För de lite större deltagarna finns det till exempel batteridrivna darttavlor. Det finns också elektroniska dartspel med ljudeffekter, där spelet räknar ihop poängen automatiskt. Då kan man ha sitt spel i ett dartskåp. Det är både snyggt och praktiskt, med luckor som går att stänga.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj