Utomhusspel

128 st produkter
Kampanj
1523390(2).jpg

Allt du behöver inom utomhusspel & sportredskap

Under det ljusa halvåret vill de flesta gärna vara ute så mycket som möjligt, då kan det vara kul att ha roliga saker att göra medan man är ute. Hos oss på trademax.se har vi allt du behöver när det gäller utomhusspel och sportredskap.

Vad har ni för redskap för fotboll?

Vi har ett ganska stort utbud inom sportredskap. Något som är riktigt populärt nu är våra små fotbollsmål. Många föredrar att använda fotbollsmål som är små eftersom träningen då blir lite svårare. Vi har även enbart nät billigt att köpa hos oss, till målen, om man redan har en fungerande ställning hemma.

Har ni andra sportredskap också?

Ja, det har vi. Här på Trademax har vi basketkorgar, både fristående och sådana som man kan sätta fast på en vägg. Sparkcyklar finns också i flera olika varianter för den som är intresserad av det. Den som gillar att träna boxning kan även hitta en boxningssäck hos oss.

Vilka slags utomhusspel kan man köpa hos er?

Dels så har vi det klassiska och roliga spelet kubb hos oss här på Trademax, men vi har även uppblåsbara rutschkanor för vattenlek, fotbollskrocket och vanligt krocket om du hellre föredrar det.

Kan jag få hjälp av någon när jag ska beställa?

Ja, absolut kan du få det. Vi här på trademax.se finns här för dig i valet av ditt favoritspel eller sportredskap. Hitta just din favorit och beställ sedan enkelt, billigt och bekvämt online hos oss på trademax.se.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj