Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 84 produkter
1
...
4

Utomhusspel är en populär aktivitet som lockar människor i alla åldrar. Det finns en mängd olika spel som kan spelas utomhus, från traditionella spel som fotboll och basket till mer moderna spel som frisbee golf och kubb. Utomhusspel är ett utmärkt sätt att njuta av frisk luft och motion samtidigt som man har roligt tillsammans med vänner och familj. Oavsett om det är en avslappnad picknick i parken eller en intensiv tävling på stranden, finns det alltid ett utomhusspel som passar alla intressen och förmågor.

Allt du behöver inom utomhusspel & sportredskap

 • Vad har ni för redskap för fotboll?

  Vi har ett ganska stort utbud inom sportredskap. Något somär riktigt populärt nu är våra små fotbollsmål. Mångaföredrar att använda fotbollsmål som är små eftersomträningen då blir lite svårare. Vi har även enbart nätbilligt att köpa hos oss, till målen, om man redan har enfungerande ställning hemma.
 • Har ni andra sportredskap också?

  Ja, det har vi. Här på Trademax har vi basketkorgar, bådefristående och sådana som man kan sätta fast på en vägg.Sparkcyklar finns också i flera olika varianter för den somär intresserad av det. Den som gillar att träna boxning kanäven hitta en boxningssäck hos oss.
 • Vilka slags utomhusspel kan man köpa hos er?

  Dels så har vi det klassiska och roliga spelet kubb hos osshär på Trademax, men vi har även uppblåsbara rutschkanorför vattenlek, fotbollskrocket och vanligt krocket om duhellre föredrar det.
 • Kan jag få hjälp av någon när jag ska beställa?

  Ja, absolut kan du få det. Vi här på trademax.se finns härför dig i valet av ditt favoritspel eller sportredskap.Hitta just din favorit och beställ sedan enkelt, billigtoch bekvämt online hos oss på trademax.se.