Lekstuga

169 st produkter
9cdafde0d85f06cec682320287c64e5533b80b25.jpg
Kampanj
Populära filtreringar
Med en lekstuga från Trademax får dina barn sitt alldeles egna krypin att rå över. Lekstugan är en plats för fantasi och lek som ger upphov till mycket glädje och skratt. Här på Trademax.se kan du välja bland lekstugor i plast och trä, och vårt sortiment erbjuder även olika storlekar, för att ni ska hitta den modell som passar er bäst.

En mysig lekstuga blir barnens paradis

Var kan jag placera lekstugan?

Trademax lekstugor går att placera såväl inomhus som utomhus, och därmed väljer ni i familjen själva var den ska stå. Våra lekstugor håller en hög standard och är byggda för att klara påverkan från väder och vind vid placering utomhus.

Vilken storlek ska man välja?

Välj lekstuga utifrån var den ska placeras, och hur många barn som ska leka i den. Ett tips är att markera den yta där lekstugan ska stå innan du väljer, och jämföra olika dimensioner för att få en bild av hur stor plats lekstugan kommer att ta upp. En stor lekstuga passar familjer med flera barn, medan en mindre enklare kan placeras inomhus.

Är det inte dyrt med lekstugor?

Vi på Trademax erbjuder din familj en billig lekstuga av hög kvalitet, eftersom vår affärsmodell bygger på färre mellanhänder, som annars driver upp priserna för dig som kund. Hos Trademax får du en prisvärd lekstuga som håller för lek och äventyr en lång tid framöver.

Går det att köpa lekstuga på nätet?

Inga problem. När du kikat igenom vårt sortiment beställer du enkelt och bekvämt din lekstuga online här på Trademax.se.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Kampanj