Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 18 av 18 produkter

Populära filtreringar

Med en lekstuga från Trademax får dina barn sitt alldeles egna krypin att rå över. Lekstugan är en plats för fantasi och lek som ger upphov till mycket glädje och skratt. Här på Trademax.se kan du välja bland lekstugor i plast och trä, och vårt sortiment erbjuder även olika storlekar, för att ni ska hitta den modell som passar er bäst.

En mysig lekstuga blir barnens paradis

 • Var kan jag placera lekstugan?

  Trademax lekstugor går att placera såväl inomhus somutomhus, och därmed väljer ni i familjen själva var den skastå. Våra lekstugor håller en hög standard och är byggdaför att klara påverkan från väder och vind vid placeringutomhus.
 • Vilken storlek ska man välja?

  Vilken storlek man ska välja på poolen beror på hur mångaman vill ska rymmas, och hur många simtag man vill kunna tanär man har poolen för sig själv. Ett djup på 132 cm passarbra för en blandning av vuxna och lite större barn.
 • Är det inte dyrt med lekstugor?

  Vi på Trademax erbjuder din familj en billig lekstuga avhög kvalitet, eftersom vår affärsmodell bygger på färremellanhänder, som annars driver upp priserna för dig somkund. Hos Trademax får du en prisvärd lekstuga som hållerför lek och äventyr en lång tid framöver.
 • Går det att köpa lekstuga på nätet?

  Inga problem. När du kikat igenom vårt sortiment beställerdu enkelt och bekvämt din lekstuga online här påTrademax.se.