Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 110 produkter
1
...
5
Utelek utvecklar barns motoriska förmågor som inget annat. Oftast innebär också utelek att barn får slipa av kanterna mot andra barn och träna de sociala förmågorna. Barn mår bra av frisk luft och utmaningar. Att köpa lekplatsutrustning är en bra investering i dina barns framtid. Du hittar kvalitativ, billig lekplatsutrustning online hos Trademax.

Lekplats och lekplatsutrustning för rolig utelek

 • Vad ska jag välja för lekplatsutrustning utomhus?

  Det beror lite på vad dina barn tycker om och hur mycketplats ni har för en lekplats. En riktigt storklätterställning med rutschkana är roligt och utvecklandemen tar mycket plats. En gungställning i trä är mindre, mendär kan leken inte variera lika mycket. Kanske tycker dittbarn mer om att gunga ändå?
 • Vilken lekplats fungerar bäst för yngre barn?

  För yngre barn är det bäst med en lekplats där man befinnersig på marknivå. En babygunga till din lekplats är ocksåroligt. När du ska köpa lekplats bör du också inkludera ensandlåda som är roligt för de flesta.
 • Finns det leksaker och lekplats som passar till äldrebarn?

  Många av de leksaker och lekplatser vi säljer kommer attroa även äldre barn. Klätterställningar och gungor roarmånga långt upp i åldrarna. Studsmattor kan ofta intemotstås ens av vuxna och utefika har inte någon åldersgränsalls. Frisk luft och utelek är bra för alla!
 • Får jag sätta upp en lekstuga på min tomt?

  Ja, en lekstuga räknas inte som en fast byggnad. Du kansätta upp en sådan och en lekplats. Du kan även ha bord förutefika.