Lekplats & lekplatsutrustning

352 st produkter
Kampanj
2094600(1).jpg
Utelek utvecklar barns motoriska förmågor som inget annat. Oftast innebär också utelek att barn får slipa av kanterna mot andra barn och träna de sociala förmågorna. Barn mår bra av frisk luft och utmaningar. Att köpa lekplatsutrustning är en bra investering i dina barns framtid. Du hittar kvalitativ, billig lekplatsutrustning online hos Trademax.

Lekplats och lekplatsutrustning för rolig utelek

Vad ska jag välja för lekplatsutrustning utomhus?

Det beror lite på vad dina barn tycker om och hur mycket plats ni har för en lekplats. En riktigt stor klätterställning med rutschkana är roligt och utvecklande men tar mycket plats. En gungställning i trä är mindre, men där kan leken inte variera lika mycket. Kanske tycker ditt barn mer om att gunga ändå?

Vilken lekplats fungerar bäst för yngre barn?

För yngre barn är det bäst med en lekplats där man befinner sig på marknivå. En babygunga till din lekplats är också roligt. När du ska köpa lekplats bör du också inkludera en sandlåda som är roligt för de flesta.

Finns det leksaker och lekplats som passar till äldre barn?

Många av de leksaker och lekplatser vi säljer kommer att roa även äldre barn. Klätterställningar och gungor roar många långt upp i åldrarna. Studsmattor kan ofta inte motstås ens av vuxna och utefika har inte någon åldersgräns alls. Frisk luft och utelek är bra för alla!

Får jag sätta upp en lekstuga på min tomt?

Ja, en lekstuga räknas inte som en fast byggnad. Du kan sätta upp en sådan och en lekplats. Du kan även ha bord för utefika.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj