Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 4 av 4 produkter
Letar du efter en skateboard, BMX-cykel eller inlines för att utöva din favoritsport eller leka med vänner? Hos Trademax hittar du ett brett utbud av produkter inom skate, BMX och inline. Vi har allt från nybörjarutrustning till produkter för den mer vana utövaren i vårt sortiment. Vårt sortiment omfattar stort urval av skateboard, BMX-cykel eller inlines och tillhörande skydd med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta valet för dig!

Vad är skillnaden mellan en BMX-cykel och en vanlig cykel?

En BMX-cykel är en mindre cykel med en ram av stål eller aluminium och mindre hjul. En BMX har också en starkare ram och mindre hjul för att kunna utföra trick och stunts. De är speciellt utformade för att utföra olika trick och stunts. Vanliga cyklar är vanligtvis större och mer anpassade för transport och träning än för att utföra trick och stunts.

Kan jag använda inlines både inomhus och utomhus?

Ja, du kan använda inlines både inomhus och utomhus. Inlines är utformade för att kunna användas på olika ytor, såsom asfalt, betong och inomhusgolv. Det är viktigt att välja rätt hjul för ytan du ska använda dem på.

Finns det skyddsutrustning som är viktigt att ha vid användning av skateboards, BMX-cyklar och inlines?

Ja, det är viktigt att använda skyddsutrustning vid användning av skateboards, BMX-cyklar och inlines. En hjälm är ett måste för att skydda huvudet vid eventuella fall. Andra skydd som kan vara bra att överväga att använda är armbågsskydd, knäskydd och handledsskydd. Skydd är inte till enbart för nybörjaren utan även vana åkare använder ofta skydd för att minska risken för skador.