Midi El-ATV Pro Fyrhjuling

- Svart

Om produkten
Specifikationer
Artikelnummer: 1284616
Produktinformation

Tuff el ATV - 1000W

Tuff elektrisk mellanstor midi el-ATV (fyrhjuling) för barn och ungdomar med hela 1000W 48Vborstlös elmotor som drivs med fyra stycken 12V20AH batterier som går i upp till 45km/tim. Drivlinan är inte kedjebaserad, utan motorn sitter direkt kopplad mot drivaxeln. Denna modell är betydligt kraftigare än vår mer lekbetonade och betydligt mindre 1000W modell.

Fyrhjulingen är utrustad med 19" respektive 18" luftfyllda terränghjul fram och bak vilket gör att den lätt tar sig fram på svårt underlag, samt på stigar och grusvägar. Uppsättningen med dubbla fjäderstötdämpare fram och en enkel stötdämpare bak gör färden väldigt bekväm i de flesta terränger. Maskinen levereras utrustad med lyxiga skivbromsar på varje hjul. Det finns lyse fram. Hastighetsreglaget är steglöst vridhandtag, och det går att lägga växellådan i back- och neutralt läge. På instrumentpanelen visas batterinivån med lysdioder.

Dimensioner och vikt

Fyrhjulingens maximala användarvikt är 85kg, vilket gör att även en del vuxna kan köra den även fast den främst är riktad till barn och ungdomar. Totala bredden är 89 cm, längd 154cm. Vikten på maskinen är 115kg, och med en hjulbasbredd på hela 96,5 cm, så ligger maskinen stadigt på marken även i tuffa väglag.

Vad skiljer modellerna åt?

Vi har flera olika El-ATV:er till salu med liknande egenskaper. Men vad är det då egentligen som skiljer denna ATV 1000W PRO modell från den något billigare modellen Lyfco ATV4E bortsett från utseendet? Nedan listar vi de tre mest påtagliga skillnaderna som gör att denna modell kostar lite mer. ATV4E PRO är utrustad med:
- Pro modellen är 10 cm längre
- Pro modellen är 7 cm högre
- Snabbare, pro modellen är 5 km/h snabbare, totalt 45 km/h
- Tyngre, pro modellen vägen 14 kg mer.
- Större kraftigare däck.

Fördelar med elektriskt

En elektrisk ATV har många fördelar i jämförelse med bensindrivna varianter. En el-ATV går nästan helt ljudlöst till glädje för både förare och omgivningen som slipper störas av de skadliga ljudet och avgaserna som en bensin-ATV för med sig. Dessutom kräver en elektrisk ATV ingen brandfarlig och illaluktande bensin eller kladdig och droppande motorolja. Ändå är prestandan i klass med bensindrivna mini-ATVs. Även rent tekniskt så är det färre delar som kan gå sönder på en elmotor än en bensinmotor. En annan stor fördel är att laddningen av en el-ATV kan skötas av barnen själva, medan en tankning av bensin-drivet fordon alltid måste utföras av en vuxen.

Batteriladdare medföljer.

Leverans
Levereras inom 3-8 vardagar.
Leveranssätt

Hos oss levereras alltid dina varor med kostnadsfri hemleverans. Undantag är mindre varor som levereras direkt till närmsta utlämningsställe. Frakten är alltid kostnadsfri och dessutom klimatkompenserar vi för en stor del av våra hemleveranser. En expeditionsavgift tillkommer i kassan.

Vill du förenkla din leverans ytterligare? Vi har flera tilläggstjänster som exempelvis kvällsleverans och inbärning. På tacksidan, efter genomfört köp, presenteras tillgängliga tillvalstjänster för ditt köp.

Villkor
Prisgaranti på allt
365 dagars öppet köp
Kundsupport

Har du frågor? Låt vår professionella kundservice hjälpa dig! Kontakta oss antingen på telefon eller mail.

Kontakta kundsupport

Telefon: 042 - 17 21 60

Se priset!
17 488
:-
Delbetala från: 413:-/Månad
Levereras inom 3-8 vardagar.
Prisgaranti
1 års öppet köp
Fri frakt
Trustpilot
Så här tycker våra kunder om oss:
BraTrustpilotRate
Baserat på 70561 recensioner
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jwan Isam2022-09-25
Snabb leverans bra kvalite
Snabb leverans bra kvalite
Snabb leverans bra kvalite
Elnaz Esmailzadeh2022-09-25