Hundbäddar REA

4 st produkter
REA
1123404(1).jpg

Hitta en ny hundbädd på vår REA

Hundar tycker om att ha sin egen bekväma plats där de kan sova lugnt eller gnaga på ett ben. Hundbäddar utsätts för mycket slitage och då är det bra att passa på att skaffa en ny när du kan få den på rea hos oss på Trademax.

Hur väljer jag rätt hundbädd på rea?

Hundar tycker om att ligga i ett hörn eller mot en vägg på golvet men stora och små hundar har olika behov. De små hundarna vill gärna ha något mjukt och ombonat, medan de större vill ha en bekväm plats att sträcka ut och vila på. När det är rea på hundbäddar hos oss Trademax på kan du passa på att välja ett par olika så att din hund får flera ställen att välja på. De flesta hundar vill vara i samma rum som sin människa, därför kan det vara bra att ha flera.

Finns det hundbäddar på Black Friday?

Black Friday är den dag då du kan göra oväntade fynd hos oss på Trademax och en bra hundbädd finns alltid till vårt bästa pris den dagen. Kanske vill du passa på att ge din fyrbenta vän en bekväm hundbädd som den kan krypa upp i när den torkats av efter promenaden. En del hundar älskar den mjuka vadderade känsla som en hundbädd ger, medan andra hundar vill ha en stor hundbädd med filtar den kan gräva runt i innan den kommer till ro. Har du frågor om hundbäddar är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
REA