Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 87 produkter
1
...
4

När du vill ge din hund en trygg plats där den kan koppla av och sova är en hundsäng eller hundbädd det bästa alternativet. Hundar tycker om att ha sin egen plats där de kan krypa upp med ett ben eller en leksak men ändå vara del i det som händer.

Ta hand om din bästa vän med en skön hundsäng

  • Vad skiljer en hundsäng från en hundbädd?

    En hundbädd är en mjuk stoppad kudde som du lägger på golvet och som din hund lätt kan lägga sig tillrätta på. Hundbädden kan ha lite högre mjuka kanter för att ge stöd åt hundens rygg och göra det mer ombonat. En hundsäng är som en möbel och står på ben. Hundbädden kan se ut som en liten fåtölj och vara stoppad eller ha kuddar.
  • Var kan jag ställa en hundbädd eller hundsäng?

    Hundar tycker om lugna hörn men de vill se vad som händer i hemmet. Det bästa är att ge hunden olika trygga platser, därför kan du ha en hundbädd i köket och låta en hundsäng stå på en annan plats i hemmet. Vill du undvika att din hund lägger sig i soffan eller sängen blir en hundsäng eller hundbädd ett bra alternativ för din vän.
  • Ska jag välja hundsäng eller hundbädd?

    Det finns inget svar på vilken som är bäst eftersom det beror på vad din hund föredrar. Stora hundar kan tycka om att ligga direkt på golvet medan de flesta små hundar vill hoppa upp, men det beror verkligen på vilken sorts hund du har. Det bästa är att ha en sovplats av varje.