Hundmöbler

333 st produkter
Kampanj
1062010(1).jpg

Är hundsoffan lättskött?

Ja, ditt husdjur har en både stabil och bekväm soffa som är klädd med konstläder och plysch. Den har en egen mysig plats, och du slipper få hundhår i din soffa. Kuddfodralet går att tvätta och denna husdjurssoffa passar lika bra exempelvis för en katt.

Hur är hundgården konstruerad?

Du kan exempelvis välja en stor hundgård med nätväggar och en låsbar, gängad dörr. Du kan också köpa en hundgård som består av flera 80 cm breda paneler som du lätt hakar i varandra så att du själv kan konstruera valfri form på hundgården.

Finns det hundgårdar med tak?

Ja, det finns också några modeller som antingen har en öppen taköverbyggnad eller som har ett polyetentak som är flamsäkert och UV-skyddat, så dina hundar kan vistas utomhus och har skydd både mot regn, sol och oväder. Köp hundgård billigt hos oss.

Finns det även hundkoja och cykelvagn till hunden?

Ja, du kan köpa en riktig hundkoja i impregnerad furu, som är hållbar och väderbeständig. Dessutom kan du öppna taket på den, så att den är lätt att göra ren. Taket är klätt med tjärpapper. Cykelvagnen har snabbkoppling, mjuk fjädring och nätväggar på sidorna, så din hund åker bekvämt och har frisk luft hela tiden.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Kampanj