Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 297 produkter
1
...
13
På Trademax förstår vi vikten av att ta hand om våra fyrbenta vänner och därför har vi valt ut ett stort noga utvalt sortiment av allt du och din hund kan tänkas behöva. Vi har alla typer av hundprodukter, hundtillbehör, hundsängar, hundgårdar och hundmöbler för att du ska kunna ge din hund det bästa här i livet. Oavsett om din hund är en valp eller en gammal veteran, stor eller liten, så har vi något för din ögonsten.

Vad behöver jag när jag skaffar hund?

När du skaffar hund behöver du tänka på flera saker för att säkerställa en trygg och trivsam miljö för din nya fyrbenta vän. Förutom mat, vatten och en plats att sova, behöver du också hundprodukter och tillbehör som hjälper till att träna, underhålla och vårda din hund.

Här är några exempel på vad du kan behöva:
  • Koppel och halsband för promenader
  • Matskålar och vattenskålar

  • Hundbädd eller hundsäng för att ge din hund en bekväm plats att sova på
  • Hundgodis och tuggben för belöning och tandhygien
  • Borstar och kammar för att vårda pälsen
Se till att du skaffar produkter som passar din hunds storlek, ras och behov.

Vilken storlek på hundsäng ska jag välja?

Det är bäst att välja en hundsäng som passar din hunds storlek. Tänk på att ge lite extra utrymme för din hund att kunna sträcka ut sig och ligga bekvämt. Sen är det alltid kul att kunna välja en hundsäng som passar in med din inredning.

Vilka typer av hundtillbehör finns det på Trademax?

Det finns många olika typer av hundtillbehör, inklusive koppel, sele, halsband, matskålar, leksaker och mycket mer. Välj tillbehör som passar dina och din hunds behov och personlighet.