Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Kampanj påFåtölj utan armstöd

18 st produkter
Visar 18 av 18 produkter

En fåtölj utan armstöd är smäckrare och blir lätt den där inredningsdetaljen som lyfter rummet lite extra. Armstöd kan vara skönt om du ska hålla en bok, men kan också vara i vägen och hindra rörelser. En fåtölj utan armstöd ser inte så kompakt utan ger rummet mer luft. Att ställa en fåtölj som saknar armstöd i hallen gör det även möjligt att sitta bekvämt och elegant när det är dags att knyta skorna.

Skapa elegans och utrymme med fåtöljer utan armstöd

  • I vilket rum passar fåtölj utan armstöd?

    En fåtölj utan armstöd passar i alla rum. Det kan vara en romantisk fåtölj utan armstöd i vackert tyg som ramar in sovrummet och fungerar som avlastning, eller en extra stol som går att använda även vid matbordet. I stora rum kan en en större modell fylla ut en hörna, och en smäcker modell kan ge skön vila när alla samlas.
  • Hur inreder jag med fåtölj utan armstöd?

    Det beror lite på vilken framtoning du är ute efter. Vill du skapa en plats för vila kan du matcha fåtöljen med en fotpall. Det skapar en oas tillsammans med ett litet bord och en lampa. Du kan placera flera tillsammans för att skapa en loungekänsla eller en klubbmiljö med ett bord i mitten. Det finns modeller för alla smaker.
  • Vilken fåtölj utan armstöd passar liten yta?

    Det finns modeller av fåtöljer utan armstöd som är vikbara och går att ta fram när du behöver lite fler sittplatser. Annars kan du välja en smalare modell som ger designad känsla till rummet utan att ta upp så mycket plats.