Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Kampanj påChesterfield fåtölj

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

Söker du en riktig fåtölj-klassiker till ditt vardagsrum, välj en Chesterfield fåtölj från Trademax! Chesterfieldmöbler är förknippade med ett hantverk som representerar en stolt tradition och ett gediget yrkeskunnande. Chesterfield är en tidlös klassiker – rustik och lyxig i uttrycket, med karaktäristiska detaljer som hög rygg och täta, djuphäftade knappar. Förutom fåtöljer, erbjuder Trademax också fotpallar, 2-sits- eller 3-sitssoffor i Chesterfieldmodellen, i utföranden som vintagestil, oxblod, skinn, sammet eller tyg. 

Chesterfield fåtölj som för tankarna till brittisk herrgård

Det är inte konstigt att möbler i Chesterfield stilen känns som om de vore köpta i en antikaffär. Den klassiska Chesterfield soffan har tillverkats i över 200 år och hantverket har ärvts från generation till generation. Chesterfield möblernas signum är en stomme av massivt trä och högkvalitativ klädsel i läder eller kraftigt tyg med dekorativa djuphäftade knappar som sitter tätt ihop. Armstöden och ryggen i samma höjd är vackert välvda och de svarvade benen i trä skapar fina detaljer. Chesterfield möbler drar blickarna till sig och andas tidlös elegans, samtidigt som de har en förnimmelse av svunnen tid och tradition.

Det trendigaste valet du kan göra just nu är att välja en skinnfåtölj eller sammetsfåtölj i Chesterfield stilen. Sittmöbler som inte bara håller hög kvalitet utan också har otroligt god sittkomfort. Så brygg en kopp te, plocka fram en god bok och slå dig ner i din Chesterfieldfåtölj och låt dig förföras av atmosfären i rummet. Med Trademax låga priser har du möjlighet att skapa dina drömmars vardagsrum med bekväma och stilrena vardagsrumsmöbler som andas lyx och engelsk flärd.

Du hittar alltid billiga Chesterfield fåtöljer på Trademax! Som alltid får du dem levererade hem till dörren, och 365 dagars öppet köp!