Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 16 av 16 produkter

Förändra soffans karaktär med nya soffben. Med nya ben till soffan kan du skapa en personlig stil och sätta din prägel på möbeln. Det går även att anpassa soffans höjd så den matchar dina behov bättre. Dessutom går det att ersätta soffben som börjar bli slitna och rangliga utan att behöva byta hela soffan. Det finns alternativ som är av universalmodell, vilket gör att du har stor valfrihet att själv utforma din egen design när du väljer nya soffben.

Uppdatera soffan med nya soffben

  • Passar alla soffben alla soffor?

    Innan du köper nya soffben ska du kontrollera fästet och måtten. Ibland passar inte tidigare monteringshål och det kan behövas borras nya. Tänk då på att det ska bli stabilt och gå att fästa. Därför är det bra att kontrollera fotens diameter och fästen.
  • Vilka soffben ska jag välja?

    Förutom att vara noggrann med måtten kan du välja fritt för att skapa din egen stil. Du kan exempelvis byta från träben till metallben för en stramare stil. Du kan lätt bryta av färgen på soffan eller harmonisera färgval genom att välja en färg som antingen sticker ut eller tar upp tonen i soffan. Nya soffben gör det lätt att matcha din personlighet.
  • Är det svårt att montera soffben?

    Du behöver verktyg för att fästa skruvar eller bultar. Beroende på soffan går det ibland att montera soffbenen direkt i förborrade hål, men ibland kan du behöva skruva nya hål. Titta gärna under soffan så att materialet håller för att skruva i. Trämaterial inklusive spånskivor går vanligen att fästa i.