categoryTopBlock

Armstöd soffa

8st produkter
Sofftillbehör
Kampanj

Armstöden på din soffa kan behöva skydd för att inte bli smutsiga. Men de är också utmärkta att använda för att ställa ifrån dig det du har med dig för att njuta extra i soffan. Välj ur vårt sortiment av billiga armstödsöverdrag och armstödsbrickor för att få ett trevligare soffliv.

Kanske dags att byta armstöd på soffa

Kan jag ha ett armstödsöverdrag i annan färg än soffan?

Att ha armstödsöverdrag i annan färg än soffan kan vara riktigt coolt. Matcha prydnadskuddar, en pläd eller en fotpall med soffans armstöd. Du kan också variera mellan att ha armstödsskydd i samma färg som soffan och att ha en kontrasterande färg.

På vilken sida av soffan ska jag ha min armstödsbricka?

Det vanligaste är att ha din armstödsbricka på vänster sida om du är vänsterhänt och på höger sida om du är högerhänt. Om du däremot ofta gestikulerar mycket kan det vara en bra idé att ha armstödsbrickan vid den arm som du använder mer sällan, så du undviker att välta ut något. Ett tips är också att ha en armstödsbricka på varje sida. Då har du alltid någonstans att ställa ifrån dig din kopp eller fjärrkontrollen.

Om jag aldrig lutar mig mot armstödet, behöver jag ändå armstödsskydd?

Även om du själv inte använder armstöden på din soffa kommer du förmodligen att ha gäster som lägger sina händer och armar där. Vill du kan du enbart ta fram dina armstödsskydd när du har besökare. Men vårt tips är ändå att ha armstödsskydden på för jämnan. Smuts och solkighet kommer från så många olika källor, som du vet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj