Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Nackstöd soffa

47 st produkter
Visar 24 av 47 produkter
12

Du visste det inte, men du behöver ett nackstöd till din soffa. Kanske till din fåtölj också. Du har satt dig tillrätta för att se den den där serien du längtat efter på tv. Du bökar och puffar med kuddarna, men det blir inte bekvämt. Hur du än gör så sitter du och tänker på värken du har i nacken, på hur omysigt det är i din fina soffa. Med ett nackstöd hade du suttit som en kung, eller kanske en drottning.

Lite mer bekvämt med ett nackstöd till soffa

  • Passar ett nackstöd på min soffa?

    Har du redan köpt soffan är det lätt att lägga till ett nackstöd i efterhand. Hos oss på Trademax finns nackstöd som är anpassade till våra soffor. Du behöver varken skruva eller mäta, du hittar nackstöd som sätts fast helt utan verktyg. Färgerna är anpassade efter sofforna för en snygg matchning.
  • Hur sköter jag mitt nackstöd till soffan?

    Du rengör det som vanligt med ett tag med dammsugaren. För att ta bort fläckar kan du prova med vanligt vatten på en svamp eller trasa. Om det inte räcker kan du köpa speciella produkter för möbelvård som hjälper dig utan att skada tyget.
  • Är nackstödet bra för min nacke?

    Det är bättre för dig med nackproblem att få stöd för nacken än att sitta utan. Om våra nackstöd är bra just för dig kan du själv känna om du har möjlighet att besöka någon av våra butiker. Hör gärna med vår kundtjänst för att få veta var du hittar det nackstöd du är intresserad av.