Vit hörnsoffa

Visar 27 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på
  • Vit
En vit hörnsoffa hjälper dig att utnyttja hela ditt vardagsrumsutrymme med stil! Med neutral och tidlöst elegant färg passar den utmärkt i alla hem, oavsett inredningsstil. Hos Trademax hittar du ett stort utbud av vita hörnsoffor med hög kvalitet och skön sittkomfort. Välj mellan vita hörnsoffor i olika storlekar och material. Här hittar du allt ifrån en vit hörnsoffa i skinn eller läder, till klassisk tygklädsel. Låt den smälta in i den ljusa skandinaviska looken, eller matcha den kontrasterande färger för ett spännande och livfullt uttryck. En vit hörnsoffa är enkel att matcha med andra färger för ett personligt hem.

Hur väljer man rätt vita hörnsoffa?

Det finns många olika modeller av vita hörnsoffor. Det dubör tänka på förutom storlek är vilken stil på soffan somdu vill ha. En stram vit hörnsoffa med låg rygg skapar ettelegant intryck. Om du däremot vill ha en mer välkomnandesoffa så kanske du bör satsa på en rejäl hörnsoffa där detfinns plats för många kuddar.

Vad finns det för fördelar med en vit hörnsoffa?

En vit hörnsoffa är alltid vacker och vitt matchar med allafärger. Genom att välja olika nyanser av vitt och ljusanaturfärger skapar du avslappnande miljö. Vit hörnsoffa 2x2soffa mot mörkare väggar bryter av vackert och ger rummetrymd.

Hur bör en hörnsoffa placeras?

Du kan använda en hörnsoffa för att frigöra utrymme då duanvänder väggen. Vill du få en rumsavdelar så kan du medfördel placera ryggen mot entrén till rummet. Vi påtrademax.se har ett brett utbud av vita hörnsoffor tillbilliga priser online.

Vilka material är bäst när det kommer till vitahörnsoffor?

Materialet är en del av soffans karaktär och olika materialhar sina fördelar. En hörnsoffa i vitt skinn är lättare atttorka av och hålla rent och ger ett stilrent intryck.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg (1)
Antal personer
Funktion
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj