Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 20 av 20 produkter

De populära Howard sofforna har varit en favorit i många hem ända sedan 1800-talet, och fortsätter att vinna många hjärtan. För den som letar efter något bekvämt och välbeprövat så är en Howard hörnsoffa ett säkert val. Med sin klassiska design som aldrig går ur tiden så blir Howard hörnsoffa snabbt familjens favorit och hemmets medelpunkt.

Howard hörnsoffa

  • Vad ingår när jag köper en Howard hörnsoffa?

    Du har många valmöjligheter när du väljer din soffa, bland annat modell, färg på klädseln och ben. Du får såklart med skydd till benen så att du inte skadar ditt golv. Nackstöd och fotpall ingår inte, men är lätt att köpa till för att du ska kunna utrusta din Howard hörnsoffa till den bekvämaste platsen i huset.
  • Hur får jag min Howard hörnsoffa att hålla längre?

    Genom att puffa till kuddarna då och då och att regelbundet städa din Howard hörnsoffa så kommer du att kunna hålla den fräsch och fin under många år. Det är enklare än du tror att hålla din soffa i bra skick. Ett enkelt tips är att köpa till ett armstödsskydd för att undvika onödigt slitage.
  • Går det att byta klädsel på min Howard hörnsoffa?

    Bland de flesta av våra Howard hörnsoffor så kan du välja mellan flera olika klädslar redan när du köper din soffa hos oss, så att du får precis den färg du vill ha på en gång. För mer information om den specifika Howard hörnsoffa som du är intresserad av kan du kontakta oss så hjälper vi dig gärna så gott vi kan.