Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 34 produkter
12

En hörnsoffa med divan är inte bara en snygg inredningsdetalj, det är en soffa som är gjord för att kunna njuta av livet. Sträck ut dig rejält och ta en tupplur eller få plats hela familjen utan att behöva trängas. Med en divanhörnsoffa blir rummet ombonat och får en vacker inramning. Det är lätt att hitta matchande soffbord som bjuder inte till myskvällar på egen hand eller tillsammans med andra.

Mer plats för familj och vänner med hörnsoffa med divan

  • Vad skiljer divansoffa från vanlig hörnsoffa?

    Den enda skillnaden är egentligen att istället för att ha sittplatser längs hela soffan har den här typen av hörnsoffa en divan i ena änden. Den delen som är divan saknar ibland stöd för rygg och nacke men det varierar mellan modeller. Det som är gemensamt är att divanen gör soffan extra bekväm.
  • Hur monteras hörnsoffa med divan?

    Det beror på modell av hörnsoffa med divan. På vissa modeller går det att montera divanen på både höger och vänster sida. Kontrollera gärna en extra gång vad som gäller för den modellen du är intresserad av. Monteringen är annars inte svårare än för andra hörnsoffor och i regel levereras soffan i sektioner som enkelt sätts ihop.
  • Vilken storlek finns av hörnsoffa med divan?

    Det finns många olika storlekar och även mindre hörnsoffor med lite kortare divan. Det gör att du kan få riktigt skön soffa även om du har en mindre yta. Har du lite mer utrymme kan du välja en längre divan som även blir en extrasäng vid behov. Det finns även bäddsoffor som är av typen hörnsoffa med divan.