Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 1 av 1 produkter

En Chesterfieldsoffa har ett unikt utseende, med sina rundade armstöd i samma höjd som ryggstödet och livfulla knapp-design. Den klassiska Chesterfieldsoffan är traditionellt klädd i läder, men för den som inte är så förtjust i läderkänslan så finns det andra alternativ att välja mellan. Med en hörnsoffa får du ut dubbelt så mycket av rummet.

Satsa på något klassiskt och rymligt med en Chesterfield hörnsoffa

  • Varför ska jag välja en Chesterfield hörnsoffa?

    En Chesterfieldsoffa bidrar alltid med en klassisk och lyxig känsla. Den ger varje rum extra klass och passar i moderna och stilrena miljöer lika bra som den passar i de karaktärsfulla rummen från förr. En hörnsoffa ger hela rummet karaktär och harmoni på samma gång. Med en hörnsoffa kan ni lätt få plats många, och det utan att rummet känns mindre.
  • Är det lätt att rengöra min Chesterfield hörnsoffa?

    Absolut. Om du skulle råka spilla något, så är det lätt att åtgärda. En Chesterfield hörnsoffa, oavsett material, rengörs bäst med bara vatten och en mjuk trasa. Men det går bra att tillsätta en mild blandning med diskmedel ifall fläcken inte går bort efter att du bara rengjort med vatten. Tänk på att inte gnugga, utan att badda.
  • Sammet eller konstläder till min Chesterfield hörnsoffa?

    Mycket handlar om vad du gillar och ogillar med materialen. Men det är värt att tänka efter, innan du köper din Chesterfield hörnsoffa, hur soffan mest kommer att användas. Om du har barn eller husdjur så är det alltid bra med slitstarka material. Både sammet och konstläder har de egenskaperna. Men för den som spiller lätt, så är konstläder nästan underhållsfritt och lätt att rengöra.