Blå hörnsoffa

Visar 55 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på
  • Blå
Hos Trademax hittar du ett gediget utbud av blåa hörnsoffor med hög kvalitet och riktigt bra sittkomfort. En blå hörnsoffa är inte bara snygg, utan även ett praktiskt val som möjliggör att du kan utnyttja hörnen i ditt vardagsrum, en yta som annars ofta står tom då den är svårmöblerad. Hos oss hittar du blåa hörnsoffor för alla smaker och hem, oavsett om du är ute efter en liten nätt hörnsoffa eller en rejäl med plats för det stora bekanskapet. Välj mellan olika storlekar och material och hitta en blå hörnsoffa som passar just dig och ditt hem.

Blå hörnsoffa för ett vackert och rofyllt vardagsrum

En blå hörnsoffa är perfekt för både avkoppling och sociala stunder, och ett säkert kort för ett personligt hem med ombonat uttryck. Du matchar den enkelt med andra färger, stilar och material efter eget smak och tycke. Dessutom sägs blå färg ha en lugnande effekt. En del forskare hävdar att blåa nyanser tenderar att sänka hjärtrytm och blodtryck. Vad passar då inte bättre än att koppla av i en blå hörnsoffa. Hos oss hittar du ett brett spektrum av blåa hörnsoffor i olika nyanser, allt från varma till kalla toner. Välkommen att hitta din favorit.

Varför ska man använda en tv-bänk?

En tv-bänk tillhör standardmöblemanget i hemmet. Förutom att den ger TV:n något att stå på så kan den användas för diverse tillbehör såsom exempelvis hemmets mediaprylar. En TV-bänk i lantlig stil blir ett trevligt inslag i ditt hem och du kommer att ha nytta av den varje dag. Dessutom kan den användas i dekorativt syfte.

Hur väljer man en bra tv-bänk?

Utgå från ditt hem och dina behov. Har du en stor tv, en större tv eller en mindre tv? Se till att den tv-bänk du väljer är generöst tilltagen. Det finns ett bra urval med tv-bänkar i lantlig stil hos oss på Trademax.

Finns det förvaring i en tv-bänk i lantlig stil?

Alla tv-bänkar har något slags förvaringsutrymme. Du kan välja att handla en tv-bänk med täckt front och lådor eller en med öppna hyllor. Bådadera har fördelar. Täckt front ser prydligare ut men ger mindre plats för tillbehör.

Kan man välja en tv-bänk i olika material?

Tv-bänkar i lantlig stil kan ha modern eller retro design och vara målad, i trä eller metall. Antingen väljer man något som harmonierar med övriga möbler i rummet eller så bryter man av med annorlunda design. Du handlar alltid billigt online hos oss på Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg (1)
Antal personer
Funktion
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj