Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 46 produkter
12

Under din säng finns ett utrymme som sällan nyttjas. Att ta tillvara alla utrymmen i din bostad är både praktiskt och trevligt. Du sparar inte bara på utrymme och kan få det luftigare på andra ställen om du använder en sänglåda, utan du har också det du vill ha i sovrummet nära till hands. Välj från vårt sortiment av sänglådor och skapa ordning och utrymme i ditt hem.

Utnyttja utrymmet under sängen med en sänglåda

  • Vad kan jag förvara i min sänglåda?

    Att ha täcken, kuddar, lakan och filtar i en sänglåda faller sig naturligt. Men även gosedjur, nattkläder, böcker och säsongskläder är praktiskt att ha i dina sänglådor. Fundera över vad det är just du har behov av att förvara och vad som är praktiskt att skjuta in under sängen, i en sänglåda, för dig. Vi rekommenderar dock inte att du har spöken och monster i dina lådor under sängen.
  • Hur stor sänglåda ska jag välja?

    Beroende på hur stora saker du vill förvara är det bra att skaffa sänglåda efter det. Du kan både ha en stor sänglåda och flera mindre. Tänk på att till exempel täcken och kuddar kan vara bra att förvara luftigt, så att de inte blir knöliga.
  • Behöver jag flera sänglådor?

    Ibland är det skönt att ha mycket förvaring och då passar det väldigt bra att ha flera sänglådor. Ett tips är att ha så många och stora sänglådor som får plats under din säng. Förvaringsutrymme får du aldrig för mycket av och en eller flera sänglådor är det perfekta sättet att stuva undan det du inte vill ha framme.