Bäddmadrass 160

60 st produkter
Kampanj
  • 160x200
524242(1).jpg

Det är vitkigt att din bäddmadrass är anpassad efter måttet på din säng. Därför erbjuder Trademax bäddmadrasser i olika storlekar. Här hittar du bäddmadrass 160 som ska passa din 160 säng. Våra bäddmadrasser 160x200 är tillverkade av högkvalitativa material som anpassar sig efter din kropp och minskar tryckpunkter. Du kommer vakna upp utvilad och redo att möta dagen. Låt inte dålig sömn stå i vägen för ditt välbefinnande – investera i en bäddmadrass 160 och upplev skillnaden!

Vad är fördelarna med en bäddmadrass 160x200?

En bäddmadrass 160 erbjuder gott om utrymme att sträcka ut sig på och hitta en bekväm sovposition. En bäddmadrass i sängen ger extra komfort och stöd och hjälper till att minska tryckpunkter, vilket kan ge en bättre sömnkvalitet.

Kan jag använda en bäddmadrass 160x200 på alla typer av sängar?

Ja, en bäddmadrass i storleken 160x200 kan vanligtvis användas på de flesta sängar med samma storlek. Det kan vara en vanlig säng, en kontinentalsäng eller en justerbar sängram. Se till att bäddmadrassen passar korrekt och ger en jämn täckning över hela sängen.

Hur rengör jag en bäddmadrass 160?

För att rengöra en bäddmadrass 160x200 rekommenderas det att följa tillverkarens instruktioner. Vanligtvis kan du använda en dammsugare för att ta bort smuts och sedan torka av eventuella fläckar med en fuktig trasa eller mild rengöringslösning. Undvik att använda för mycket vatten eller kemikalier som kan skada materialet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj