Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Bäddmadrass 120

35 st produkter
Visar 24 av 35 produkter
12

Populära filtreringar

En bäddmadrass i storleken 120x200 cm kan vara det perfekta komplementet till din säng, oavsett om det är en enkelsäng eller en mindre dubbelsäng. Med en bäddmadrass 120 från Trademax kan du förbättra komforten och stödet för en god natts sömn.

Upptäck fördelarna med en bäddmadrass 120 för din säng

Hur rengör jag en bäddmadrass 120?

För att rengöra en bäddmadrass 120x200 rekommenderas det att följa tillverkarens instruktioner. Vanligtvis kan du använda en dammsugare för att ta bort smuts och sedan torka av eventuella fläckar med en fuktig trasa eller mild rengöringslösning avsedd för sängar. Undvik att använda för mycket vatten eller kemikalier som kan skada materialet.

Kan jag använda en bäddmadrass 120 på en loftsäng eller våningssäng?

Ja, en bäddmadrass 120 kan användas på en loftsäng eller våningssäng för att förbättra komforten och stödet. Se till att bäddmadrassen är kompatibel med den specifika sängen och ger tillräcklig täckning över madrassen.

Behöver jag använda ett madrasskydd med en bäddmadrass 120?

Du behöver inte, men vi kan varmt rekommendera att använda ett madrasskydd på din bäddmadrass 120 för att skydda den från fläckar, fukt och slitage. Ett madrasskydd förlänger livslängden på bäddmadrassen och håller den fräschare och renare under en längre tid.