Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Bäddmadrass 140

25 st produkter
Visar 24 av 25 produkter
12

Populära filtreringar

Är du på jakt efter den ultimata sömnupplevelsen? Då är en bäddmadrass 140 det perfekta valet för dig. Med sina bekväma och stödjande egenskaper kommer den förvandla din säng till en dröm av komfort. Oavsett om du behöver lindra tryckpunkter eller bara vill ha en extra bekväm natts sömn, så är en bäddmadrass 140 den idealiska lösningen utan att behöva köpa en helt ny säng. Köp din nya bäddmadrass 140x200 på Trademax redan idag!

Vanliga frågor och svar om bäddmadrass 140

Hur ska jag sköta om min bäddmadrass 140?

För att hålla din bäddmadrass i bästa skick bör du regelbundet vända och rotera den. Du kan också använda en bäddmadrasskydd för att skydda den mot fläckar och olyckor. Följ alltid tillverkarens skötselråd för bästa resultat.

Vilken garanti har jag när jag handlar bäddmadrass 140 på Trademax?

Garantierna varierar beroende på tillverkare och modell, men de flesta bäddmadrasser i storleken 140 levereras med bra garantiperiod till 10 år, ibland även längre. Kontrollera produktinformationen eller kontakta vår tillmötesgående kundtjänst för att få exakta detaljer om garantin för den specifika bäddmadrass 140 du är intresserad av.

Vilken tjocklek ska jag välja för min bäddmadrass 140x200?

Det beror på dina personliga komfortpreferenser. En tjockare bäddmadrass 140 innebär inte nödvändigtvis att den är mjukare. Så läs i produktbeskrivningen vilken fasthet bäddmadrassen 140x200 har så att du är säker på att du hittar rätt fasthet för just dig.