Rektangulär matgrupp

1858Produkter
Populära filter:
Sortera på

Att inreda köket eller matsalen med en rektangulär matgrupp har sedan länge varit vanligt förekommande. Anledningen till detta är att rektangulär matgrupper är väldigt lättplacerade utmed väggar, men också att den rektangulära formen gör dem lätta att mäta och räkna ut hur många sittplatser det rymmer. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av rektangulär matgrupper i mängder av olika material, stilar och utföranden.

Praktiskt och snyggt en rektangulär matgrupp

En rektangulär matgrupp är tacksamt enkel att inreda med. Placera det utmed en vägg, i ett långsmalt rum eller låt det få en central plats mitt i din matsal. I vårt sortiment hittar du rektangulära matgrupper i en mängd olika material, mått och färger för alla hem och inredningsstilar. Vi erbjuder rektangulära matsalsgrupper i allt från stilrent vitt och svart, till gedigna rektangulära matgrupper i olika trämaterial. I vårt sortiment hittar du även förlängningsbara rektangulära matgrupper med iläggsskiva.

 

Låt dig inspireras av vårt varierade utbud av rektangulära matgrupper och välj i lugn och ro ut din favorit. När du har bestämt dig så klickar du enkelt hem din nya matgrupp och får den levererad hem till dörren på bara 2-6 arbetsdagar (lagervaror). Frakten är gratis och du har alltid 365 dagars öppet köp. Köp din nya matgrupp online idag, snabbt, smidigt och enkelt!

Filter
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Stil
Antal stolar
Färg
Form
Utseende
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Antal sittplatser
Funktion
Serie
Leverans inom 2-6 vardagar