Matgrupper med stolar till kök och matplats

Visar 5695 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Köket – eller matplatsen – är som bekant hjärtat i hemmet. Här samlas familjen för gemensamma måltider, samtal och umgänge. I köket eller i matsalen summeras dagen och planeras morgondagen, samtidigt som ni tillsammans får en chans att koppla av. En fin och bekväm matgrupp är förutsättningen för att stunderna ska bli många och långa runt bordet. En matgrupp sätter också en personlig prägel på ditt hem. 

 

Matgrupp med tillhörande stolar – snyggt och praktiskt

Hos Trademax har vi samlat ett stort sortiment av matgrupper för både kök och matsal som vi vet kommer att passa hemma hos dig. Ta även en titt på våra stilrena matbord och stolar för att välja ut en matgrupp som hela din familj kommer att uppskatta! Välj din matgrupp med omsorg för att hitta den som passar just ditt hem! Ett matbordsset ur vårt sortiment är alltid ett uppskattat inslag i vilket hem som helst.

En vacker matgrupp med ett fint bord och passande stolar kan verkligen förhöja intrycket i en matsal eller vid en matsalsdel i ett kök. Kombinera gärna med till exempel ett vitrinskåp eller en skänk i liknande stil, som på så sätt ger förvaring i samma stil till matsalen eller den övriga inredningen i rummet. När att inredningen går i en enhetlig stil skapar det en harmonisk känsla i rummet, egentligen oavsett vilken typ av inredning det egentligen är. När denna harmoniska känsla är något du vill eftersträva så är det verkligen läge att köpa en matbordsgrupp med tillhörande stolar hos oss på Trademax. Stolarna är utvalda för att passa perfekt till bordet, inte bara inredningsmässigt utan även rent praktiskt. Stolar och bord som säljs som matgrupp har ju även kontrollerats så att sitthöjden och avståndet mellan stol och bord är bra och ergonomiskt. På så sätt vill gästerna sitta kvar länge under både middagar och kalas, och söndagsfrukostarna blir långa och behagliga! Här på Trademax hittar du ett otroligt brett utbud av matbordsgrupper med stolar, och vi fyller kontinuerligt på vårt sortiment med nya spännande designer. För att du ska kunna hitta stolar och bord som passar just din inredningsstil har vi laddat upp med en mängd olika stilar på bord och stolar, bland annat hittar du matgrupper:

 • industristil
 • vintagestil
 • klassisk stil
 • skandinavisk stil
 • retrostil
 • elegant stil
 • med kromdetaljer
 • med skinnstolar
 • med stolar och bord i trä
 • lantlig stil
 • 50-talsinspirerad stil
 • New England-stil

Som du märker är det lätt att hitta passande matbordsgrupper här hos oss, oavsett om du behöver bord med köksstolar som ska möblera köket eller om du vill ha en finare matbordsgrupp till matsalen. När du valt ut det matbord och de stolar som passar bäst in hemma hos dig, är det bara att luta dig tillbaka och vänta på leverans - vi kör ut dina möbler snabbt och gratis!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Form
Funktion
Stil
Typ
Utseende
Pris
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj