categoryTopBlock

Matgrupper med stolar till kök och matplats

6 397matgrupper på rea
Möbler
Cyber Monday

Köket – eller matplatsen – är som bekant hjärtat i hemmet. Här samlas familjen för gemensamma måltider, samtal och umgänge. I köket eller i matsalen summeras dagen och planeras morgondagen, samtidigt som ni tillsammans får en chans att koppla av. En fin och bekväm matgrupp är förutsättningen för att stunderna ska bli många och långa runt bordet. En matgrupp sätter också en personlig prägel på ditt hem. 

 

Matgrupp med tillhörande stolar – snyggt och praktiskt

Vilken storlek ska jag välja på min matgrupp?

När du bestämmer storleken på ditt matbord bör du fundera på var du tänk placera det och vilken form som är lämplig för det området. Tänk på att en matgrupp med runt bord tar något mer plats än ett rektangulärt matbord.

Är det viktigt att välja matchande stolar till min matgrupp?

När inredningen går i en enhetlig stil skapar det en harmonisk känsla i rummet, egentligen oavsett vilken typ av inredning det är. När denna harmoniska känsla är något du vill eftersträva så är det verkligen läge att köpa matbord med stolar. Stolarna är utvalda för att passa perfekt till bordet, inte bara inredningsmässigt utan även rent praktiskt. Stolar och bord som säljs som matgrupp har ju även kontrollerats så att sitthöjden och avståndet mellan stol och bord är bra och ergonomiskt. På så sätt vill gästerna sitta kvar länge under både middagar och kalas, och söndagsfrukostarna blir långa och behagliga.

Vilken stil ska jag ha på min matgrupp?

Här på Trademax hittar du ett otroligt brett utbud av matbordsgrupper med stolar, och vi fyller kontinuerligt på vårt sortiment med nya spännande designer. För att du ska kunna hitta stolar och bord som passar just din inredningsstil har vi laddat upp med en mängd olika stilar på bord och stolar, bland annat hittar du matgrupper i industristil, vintagestil, klassiska stil och många fler.

Som du märker är det lätt att hitta passande matbordsgrupper här hos oss, oavsett om du behöver bord med köksstolar som ska möblera köket eller om du vill ha en finare matbordsgrupp till matsalen. När du valt ut det matbord och de stolar som passar bäst in hemma hos dig, är det bara att luta dig tillbaka och vänta på leverans.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Form
Funktion
Stil
Typ
Utseende
Pris
Leverans 2-6 vardagar
Cyber Monday