Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 10 av 10 produkter

Många barn och ungdomar spelar fotbollspel i sin dator och ute på en plan. Ett fussball bord är ett roligt komplement att ha hemma när familjen och vänner vill umgås på det analoga sättet och regnet öser ner utanför rutorna. Ett foosball bord blir ett roligt och aktivt sätt att umgås och göra något tillsammans.

Lek med ett klassiskt fotbollsbord

  • Vad är ett fotbollsbord?

    Ett fotbollsbord, även kallat fussball eller foosball, är designat som en fotbollsplan med ett antal spelare fastsatta på stänger som du snurrar och rör för att spela fram en boll till mål. Fotbollsbord har många namn och används i många länder. Det kan till exempel kallas bordsfotboll, foosball, taka-taka eller kicker, men spelet ser likadant ut och spelas på samma sätt. Utomlands är det vanligt med fotbollsbord på kaféer och andra offentliga utrymmen.
  • Var kan jag ställa ett fotbollsbord?

    Fotbollsbord finns i olika storlekar och modeller och de större modellerna är som ett vanligt skrivbord. Ett foosball spelbord behöver lite utrymme för att det ska gå att röra sig runt det men det passar in i ett större barnrum, ett varmgarage, en inredd källare eller annan plats där det är trevligt att umgås och spela ett spännande spel.
  • Är det svårt att använda ett fotbollsbord?

    Det behövs inga förkunskaper för att spela bordsfotboll och det passar och ger underhållning åt alla åldrar. Ju mer du övar på spelet, desto bättre blir du på att manövrera dina spelare och göra mål. Ett fussball spel är ett bra redskap för att träna upp reaktionsförmåga och motorik och är därför en utvecklande aktivitet som ni kan få mycket användning och glädje av.