categoryTopBlock

Fotbollsbord

23st produkter
Spelbord

Många barn och ungdomar spelar fotbollspel i sin dator och ute på en plan, men ett fotbollsbord är ändå lika roligt att ha hemma. Ett fotbollsbord blir ett aktivt sätt att umgås och passar bra att ta fram under lov och helger.

Lek med ett klassiskt fotbollsbord

Vad är ett fotbollsbord?

Ett fotbollsbord är designat som en fotbollsplan med ett antal spelare fastsatta på stänger som du snurrar och rör för att spela fram en boll till mål. Fotbollsbord har många namn och används i många länder. Det kan till exempel kallas bordsfotboll, foosball, taka-taka eller kicker, men spelet ser likadant ut och spelas på samma sätt. Utomlands är det vanligt med fotbollsbord på kaféer och andra offentliga utrymmen.

Var kan jag ställa ett fotbollsbord?

Fotbollsbord finns i olika storlekar och modeller och de större modellerna är som ett vanligt skrivbord. Ett fotbollsbord behöver lite utrymme för att det ska gå att röra sig runt det men det passar in i ett större barnrum, ett varmgarage, en inredd källare eller annan plats där det är trevligt att umgås och spela ett spännande spel.

Är det svårt att använda ett fotbollsbord?

Det behövs inga förkunskaper för att spela ett fotbollsspel och det passar och ger underhållning åt alla åldrar. Ju mer du övar på spelet, desto bättre blir du på att manövrera dina spelare och göra mål. Ett fotbollsbord är ett bra redskap för att träna upp reaktionsförmåga och motorik och är därför en utvecklande aktivitet som du kan få mycket användning och glädje av att ha.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar