Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 4 av 4 produkter

Bordtennis är inte bara ett sätt att ha roligt tillsammans, det ger också bra motion och det är ett uppskattat nöje för alla åldrar. När du har ett pingisbord får du möjlighet att umgås, leka och träna på samma gång. Ett pingisbord tar inte stor plats och du kan välja om du vill ha det inomhus eller utomhus.

Bra motion och skoj med pingisbord

  • Var kan jag ha mitt pingisbord?

    Ett pingisbord kan stå på många olika ställen, det enda som behövs är tillräckligt mycket plats för att det ska gå att springa runt bordet. Många ställer sitt pingisbord på altanen, i garaget eller i källaren, men du kan ha det i vardagsrummet när du spelar eftersom det går att fälla ihop.
  • Varför ska jag ha ett pingisbord?

    Pingis är en sport som du kan bli riktigt duktig på men det är också en enkel sysselsättning som inte kräver så mycket talang eller kunnande för att kunna spela. Pingis går att spela oavsett ålder, reglerna är mycket enkla och ni behöver bara ett bra pingisbord, nät, boll och racket för att kunna ha roligt tillsammans.
  • När kan jag använda mitt pingisbord?

    Det finns inga begränsningar för pingis om du har ett pingisbord. Du kan spela året om och det behövs ingen speciell utrustning för att spela. Fördelen med pingis är att man kan vara flera som spelar tillsammans eller man kan dela upp sig i lag. Det finns pingisbord som kan stå utomhus i trädgården men det går lika bra att ha ett pingisbord inne eller på altanen.